Bugün akşam saatlerinde İstanbul Sarıyer Tarabyaüstü mevkisinde bir belediye otobüsü yaya yoluna dalıp, 2 kişinin ölümüne 8 kişinin de ağır yaralanmasına sebebiyet vermişti.  Sarıyer'deki kaza ile ilgili yapılan geçerli açıklamalarda ise belediye otobüsü sürücüsü Fikret Gülbahar' ın yoldayken kalp krizi geçirip, ayağının da gaz pedalına takıldığı söylenmişti. Sarıyer' deki kazada belediye otobüsü, park halindeki araçları ezip, yaya yoluna girmesi ile 2 kişi olay yerinde feci şekilde can vermiş, 8 kişi de ağır yaralanmıştı.

Polisin olay yerinde yaptığı çalışmalar nihayetinde son buldu ve belediye otobüsü sürücüsü Fikret Gülbahar' ın sürüş anında kalp krizi geçirdiği haberleri yalanlandı. Polis yetkilileri belediye otobüsünün gaz pedalının tutukluğu sebebiyle kazanın meydana geldiğini belirterek, kesinleşmesi için de daha çalışmaların sürdüğünü belirttiler.

Sarıyer' deki kaza mahaline gelen 112 sıhhat ekiplerinin ilk müdahaleleri sonucunda, blediye otobüsü sürücüsünün de içinde bulunduğu 8 yaralı Sarıyer ve çevresindeki hastanelere sevkedilmişti. Belediye otobüsü sürücüsü Fikret Gülbahar' ın da raporunun alınması için hastaneden çıkacak izin beklenmekte.
Editör: TE Bilişim