Denizlerin Şehri İzmir Karşıyaka' da vuku bulan intihar girişimi, evli ve 2 çocuk annesi bayanın sonu oldu. Karşıyaka' da oturdukları Soyak sitesinin 8. katından atlayan Duygu Özdemir' in intihar girişim sebebi ise içinde bulunduğu bunalım hali sebebiyeti ile psikolojik yorgunluğu.  İzmir Karşıyaka' daki olay, saat 20.00 sıralarında Soyak Optimus Sitesi A Blok 1. Etap’da gerçekleşti. İddiaya göre Duygu Özdemir, eşinin kardeşi evde eşyaları topladığı sırada cama çıkarak 8. kattan aşağıya atladı.

Yazılmaya konu olan olayı gören Karşıyaka Soyak Sitesi sakinleri durumu 112 sıhhat ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olan kadını Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.  Karşıyaka Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Duygu Özdemir' e yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Duygu Özdemir' in cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. 

Olay ile ilgili derin bir soruşturma başlatan polis ekipleri, 2 çocuk annesi kadının Balıkesir Ayvalık' ta mütehatlik yaptığı bulgusuna rastladı. Polis, Duygu Özdemir’in intihar sebebini belirlemek için çalışma başlatırken, evde herhangi bir intihar notuna rastlanmadı.



Editör: TE Bilişim