CHP Denizli Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci’nin kız kardeşi Diş Hekimi Deniz Semerci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a el kol yaptığı gerekçesi ile korumalar tarafından işaret edilmesinin ardından yaka paça gözaltına alındıktan sonra savcılığın talimatı ile serbest bırakıldı. 

ERDOĞAN'A EL KOL YAPTIN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretinde el kol hareketleri ile hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Diş Hekimi Deniz Demirci, savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretinde konvoyun geçişini izlerken el kol hareketi yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan ve savcının talimatıyla serbest bırakılan Demirci, “Cumhurbaşkanı yoldan geçerken bende herkes gibi konvoya bakıyordum. Bu sırada bir koruma bana işaret yaptı.

KORUMALAR MUAYENEYİ BASTI

10 dakika sonrada 6 kişilik koruma ekibi hastamı muayene ederken beni doktor önlüğümle gözaltına alarak karakola götürdü. o kadar sevenim varmış ki; kısa süre de Denizli hareketlendi. Verdiğim ifadede de belirttiğim gibi, el kol hareketi yapmadım. Zaten o kadar keskin nişancı içerisinde o hareketi yapsam şuan burada olmazdım. Ben bir bayanım, bir bayana o hareket yakışmaz. Savcılık talimatıyla serbest bırakıldım” dedi.
Editör: TE Bilişim