Kırıkkale'den gelen facia, tüm Türkiyeyi yasa boğdu. İstanbul Tuzla' ya vatani görevini yapmak için giden Yılmaz Teskiricioğlu, bir hafta izin alıp memleketi Kırıkkale' ye döndü. 22 yaşındaki Yılmaz Teskiricioğlu, sabah saatlerinde babasının 8 yıllık eşi Sabiha Teskiricioğlunu, bıçak darbeleriyle öldürmesi haberi gündeme oturdu. 32 yaşında olduğu öğrenilen Sabiha Teskiricioğlu, olay yerinde hayatını kaybetti. Üvey annesini ekmek bıçağıyla hunharca katleden askeri arama çalışmaları devam ediyor

Kırıkkale Gürler Mahallesi İstiklal Caddesinde eski bie evde yaşayan ve maddi durumlarının kötü olduğu bilinen Teskiricioğlu ailesinde meydana gelen bu kadın cinayeti; Özgecan olayından sonra meydana gelen 3. bıçaklama ve kadın cinayeti olarak kayıtlara geçerken, İngilizlerin dediği gibi yalnız başına hiç birşey yapılmayacak duruma geldiğimizin de göstergesi oldu. Kırıkkale de eşi on yıl önce vefat etmiş olan Yalçın Teskiricioğlu, sekiz senedir Sabiha Teskiricioğlu ile beraber yaşamaktaydı. 6 aylık asker olan Yılmaz Teskiricioğlu ise,vatani görevini İstanbul Tuzla' da yapmaktaydı.  Bir hafta izin alıp evine gelen genç asker, arasının iyi olmadığı üvey annesini defalarca kez bıçaklayıp yatak odasındaki dolaba kilitleyip, ölümüne terketti. 

Daha ölmemiş halde iken işlediği bu vahşeti örtbas etmek için yatakodasındaki dolaba kilitleyen Yılmaz Teskiricioğlu;  Kırıkkale'de ki evi terketti. Hurdacılık yapan Yalçın Teskiricioğlu ise eve geldiğinde eşini göremediği için şüphelendi ve dolabı açtığında kan revan haldeki eşi Sabiha Teskiricioğlu' nun cesedini gördü. Kırıkkale' de vuku bulan olay sonucunda polis ve sıhhat ekiplerini arayan Yılmaz Teskiricioğlu' nun yaşadığı şok gözlerinden okunmaktaydı.  Ceset Ankara Adli Tıp Kurumuna otopsi için gönderildi. Kırıkkale den çıkıp Ankara terminalinde iken yakalanan asker Yılmaz Teskiricioğlu, göz altına alındı.  sıhhat ekiplerin çabası da Sabiha Testiricioğlu' nu kurtaramadı.
Editör: TE Bilişim