Kırşehir'den kan donduran korkunç cinayet haberi. 11 Şubat 2015 tarihinde kaybolan şahsa ulaşıldı. Erkek şahıs D.Ö, 11 Şubat tarihinde sırra kadem basmıştı. Kayıplara karışan D.Ö, Kırşehir'in Akpınar ilçesinde çobanlık yapan kişiler tarafından bulundu. Kırşehir Akpınar'ın Durmuşlu köyünde vuku bulan olayın seyri ise şu şekilde. Köyün kırsal mezralarında çobanlık yapan şahıs, otlak alanda hem yanmış hem de parçalara ayrılmış bir erkek cesedi ile karşılaştı. Olayın vuku bulduğu mevkiye ihbar üzerine gelen jandarma ekipleri vahşet dolu tablo ile karşılaştı. Alınan bilgiye göre, Kırşehir'in Akpınar ilçesinde bulunan Durmuşlu köyünde meydana gelen olay şu şekilde gelişti. Kırsal alanda koyun otlatmaya giden köy çobanı köy meydanına uzak bir alanda yanmış ve parçalanmış halde bir ceset gördü ve durumu hemen jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri şahsın cesedine ulaştı. Jandarma ekipleri cesedin kimliğini belirlemek için Kırşehir Emniyeti ile yaptığı koordineli çalışma sonrası dağlık alanda bulunan cesedin D.Ö. adlı şahsa ait olduğu öğrenildi.

Jandarma tarafından haber verilmesi üzerine Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği personeli olay yerine gelerek cesedin 11 Şubat tarihinde kayıp ihbarı yapılan D.Ö,'ye ait olduğunu belirlerken, Akpınar İlçesi Hastane morgunda da babası oğlunun cesedini teşhis etti.
İlçe hastanesinde yapılan ön otopsinin ardından yakılmış ve hayvanlar tarafından parçalanmış halde bulunan D.Ö.'nün cesedi Ankara Adli Tıp Kurumu morguna otopsi için gönderilirken, savcılık olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 
Editör: TE Bilişim