Lise önünde akıl almaz karışıklık çıktı. Ama bu sefer bir meslek lisesi önü değil, İmam Hatip Lisesi. Hemde kız öğrencilerin eğitim gördüğü İmam Hatip Lisesi'nde çıktı ve kavgada silahlar ve bıçakalr konuştu.

Kız lisesinde kavga denince hele ki bu bir İmam Hatip Lisesi ise, akla en fazla itişme ve saç çekişmeleri gelir. Ama bu seferki tam bir gerilim filmi gibi. Küçükçekmece Atakent'de bulunan Kız İmam Hatip Lisesinde, gerilim hat safaya çıktı. Lise önünde öğrenciler ve velilerin bulaştığı kavgada ağır silahlar kullanıldı. Bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olmayan yaralı gözetim altında.

Kavganın nedeni bir türlü anlaşılamazken, öğleden sonra saat 15.00 civarı, okul çıkışına denk gelen zamanda çıkan kavga Güneşparkevleri Kız İmam hatib Lisesi'nde meydana geldi. İlk önce öğrenciler arasında sözlü atışma olarak başlayan olay, büyüyerek kavgaya dönüştü. Daha sonra işin içine veliler de girdi. Kavgayı ayırmaları gerektiği yerde, veliler de kavgaya karışınca işin boyutu silahlı bıçaklı kavgaya döndü.

Kavgada Murat A. isminde bir vatandaş, aldığı bıçak darbesi sonunda 112 acil servisi ambulansları tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kavgayı ayırmak için polis ekipleri yetersiz kalınca, bölgeye özel harekat timleri takviye edildi. Polis ekipleri kavgayı ayırdıktan sonra delil toplama çalışmalarına başladı ve yerde bir çok sayıda boş kovan tespit etti.
Editör: TE Bilişim