Üniversite kazanmak mı zor? yoksa kazandığınız üniversiteye devam etmek mi? Üniversite öğrencilerinin yaklaşık olarak yüzde 65' inin kullandığı burs ve krediler, belirli koşulların sağlanmasından sonra, geri ödenmekte. 

Üniversiteyi okuyan öğrenciye, o dönemde yapılan yardım evreleri devam ediyor. Üniversiteyi kazanıp, sonrasında ise KYK başvuran öğrencilerin; belgelerini tam teslim etmemesi durumu ile ilgili haberimizde flaş gelişme bulunmakta. Geri ödemeli kredi ve burs başvurusunda bulunupta, almayı haketmiş, ancak gerekli belgelerini teslim etmemiş olan üniversite öğrencileri için, ek başvuru dönemi başlamıştır. 

22 Şubata kadar geçerli olan genelge için, e-devlet sistemiyle işleyen şifre iişleminden sonra,  gerekli makamlara başvurarak belgelerini onaylayabilecek. Yeni dönemde yılda 4 kereye bölünmüş olarak alınacak burs; her öğrenci için bir okuma avantajı sağlamakta. Bu konu hakkındaki hassa tutumlarını sergileyen KYK, tutumunu her zaman koruyacağa ve üniversite kazananlara destek olmaya devam ediyor. 
Editör: TE Bilişim