Manisa ilinin Salihli ilçesinden katliam gibi bir kaza haberi geldi. Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) milletvekili aday adayı olan Güngör Lalancı'nın şahsi vesayeti bir traktör ile çarpıştı. Salihli ilçesinin Çökelek mahallesi yakınlarında yaşanan kazada, vesayeti kullanmakta olan Mustafa Çelikel olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaza yapan aracın içerisinde bulunan aday adayı Lalancı ve yanındaki bir kişi de yaralandı.

İHA'dan alınan bilgilere göre; Manisa’nın Salihli ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili aday adayı Güngör Lalancı (51)’nın kullandığı araç ile traktörün çarpışması sonucu 1 kişi öldü, iki kişi de yaralandı. Güngör Lalancı kazayı yaralı atlatırken, traktör sürücüsü kurtarılamadı.
Edinilen bilgiye göre, saat 11.00 sıralarında seçim çalışması kapsamında Akhisar istikametinden Sarıgöl ilçesine 45 HB 9557 plakalı özel aracı ile giden CHP’li Güngör Lalancı, Salihli’nin Çökelek mahallesinde Mustafa Çelikel (49) yönetimindeki 45 RK 960 plakalı traktörle çarpıştı. Kazada traktör sürücüsü Mustafa Çelikel hayatını kaybederken, Güngör Lalancı ile yanında bulunan Yılmaz Atmaca (19) yaralandı. Yaralılar Salihli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Kazanın ardından CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz ve CHP Manisa Milletvekili aday adayları Salihli Devlet Hastanesi’ne gelerek kaza hakkında bilgi aldı.
Editör: TE Bilişim