Nevşehir Ürgüp' te fuhuş operasyonu başarı ile sonuçlandı. Ürgüp'te bir evde fuhuş yapıldı iddiası polise ihbar edilmesinin ardından, polis harekete geçti. Biri yabancı uyruklu 2 kadın, fuhuş yaptıkları gerekçesi ile Ürgüp'teki mahellelinin dikkatini çekmekteydi. Rahatsızlıklarını polise duyrmalarının ardından, müşteri kılığında sivil kıyafetlerle eve operasyon düzenleyen polis, şok gerçekle yüzleşti. 

F.T isimli kadının yabancı uyruklu bir arkadaşını da evine getirebileceğini söylemesi üzerine müşteri kılığındaki sivil polisler seri numaraları daha önceden alınmış paralar ile birlikte hayat kadınları ile buluştu.

Asayiş Büro ekipleri buluşma adresinde ki eve yaptıkları baskında, erkeklerle para karşılığı fuhuş yaptıkları tespit edilen ev sahibi F.T ve Kazakistan uyruklu N.A isimli kadınları gözaltına aldı. Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen kadınlardan Türk vatandaşı F.T (34) para karşılığı fuhuş yapmak ve fuhuşa aracılık etmek suçundan savcılığa sevk edilirken Kazakistan uyruklu N.A (23) ise sınır dışı edilmek üzere Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Ürgüp Emniyet Müdürülüğünün başarıile fuhuş çetesini çökeltmes ile Ürgüp'teki mahalle halkı derin bir oh çekti.
Editör: TE Bilişim