Osmaniye Kadirli de, sebebi çok basit ama sonucu çok zor olan bir otomobil kazası meydana geldi. Kadirli istikametine doğru gitmekte olan, Turgay Bozdoğan hakimiyetindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan fırladı. Kadirli yolunda olan bu kazada sürücü Turgay Bozdoğan ve annesi Senem Bozdoğan hayatını kaybederken,  2' si çocuk 3 kişide ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kadirli istikametindeki otomobil, şarampole takla atıp girerek ve ağaçlara tutunarak durabildi. Osmaniye' den çıkmış olan otomobilin sürücüdü ve annesi ölürken; eşi ve 2 çocuğu da ağır yaralandı.

İddiaya göre Kadirli' ye aşırı hızlı giden otomobil sürücüsü, hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yol kenarındaki ağaçlara savrularak durabildi. 80 LA 720 plakalı araç, Kadirli ye 10 km mesafede Yalnızdut Köyü mevkisinde kaza yaptı. Kazayı farkeden ve aşırı fren seslerini duyan Kadirli Yalnızdut köyü sakinleri hemen ekipleri arayarak haber verdi. Durum yerine gelen sağlık ekipleri, olay yerindeki ilk tedavilerini gerçekleştirdikten sonra, yaralıları Kadirli Devlet Hastanesine kaldırdı. 2 çocuğun ise Özel 7 Mart hastanesine sevki istendi. 

Kadirli de olay yerinde sıhhat ekipleri, kazazedeler üzerinde çalışmaya başladığı zaman; Turgay Bozdoğan için yapılacak birşey olmadığını belirtirken, anne Senem Bozdoğan da kaldırıldığı hususi hastanede can verdi. Yaralanan 2 çocuk ve 1 bireyin de durumlarının ağır olduğu, yetkililerden alınan haberlerce doğrulandı. Otomobilden eser kalınmaması sebebiyle 112 ekipleri Kadirli' ye itfaiye gönderilmesi istemi ile sıkışan 2 çocuğun kurtarma işlemlerinin başlamasını sağladılar. Kadirli' de ki kaza sebebiyle ilgili olarak jandarmaların çalışmaları da devam etmekte.
Editör: TE Bilişim