Düzce’de Çerkez Taşköprü Köyünde dış cephe kaplaması malzemeleri üreten atölyede çıkan yangın bir felakete yol açtı. 2 kamyon ve iş makineleri de alev alev yandı. Düzce' de bir ticarethanede meydana gelen yangın da büyük hasar var.  Ve dış cephe kaplama malzemeleri üreten atölye, kullanılamaz durumda. Yetkililerden alınan açıklamalar; bütün varlıklarının gittiği yönünde. 

Edinilen bilgilere göre, Çerkez Taşköprü Köyü Küçük Sanayi Sitesi arkasında bulunan eski fabrikanın içinde kurulu olan bina dış cephe kaplama atölyesinde yangın çıktı. Henüz çıkış nedeni belli olmayan yangını görenler durumu hemen itfaiye haber verdiler. Yangının büyük olması nedeniyle Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri tüm araçlarını bölgeye sevk etti. İtfaiyeciler dört bir yandan yangını söndürmek için büyük çaba sarf etti. Yangın nedeniyle tesisin çatısı çökerken binanın içinde bulunan iş makinesi forklift ve tesisin önünde bulunan 2 damperli kamyon yandı. İtfaiyenin müdahalesi sırasında zaman zaman atölyede bulunan kimyasal maddelerin patlaması korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında atölyesinin çatısı da çöktü. Yaklaşık bir saat süren müdahalenin ardından alevler kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle tesisin çatısı çökerken binanın içinde bulunan iş makinesi forklift ve tesisin önünde bulunan 2 damperli kamyon yandı.

 Yangında atölye küle dönerken iki kamyonda zarar gördü. Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlatırken yangının çıkış nedeni araştırılıyor. 
Editör: TE Bilişim