Sakarya' da gölette amca ve yeğen gezinti yaptığı sırada, fırtınadan mütevellit teknenin alabora olması ile, devrildiler. Devrilen tekneden düşüp balık ağlarına dolanan amca ve yeğen, feci şekilde boğularak can verdi. 

Olay Sakarya Çaltıcak Mahallesi, Taşkısığı göletinde akşamüstü saatlerinde mvuku buldu. Amca Cemal Sezer ve yeğeni 7 yaşındaki Muhammet Sezer, evlerinin hemen yanındaki Taşkısığı göletinde kendilerine ait tekneleri ile gezintiye çıktılar. Bir anda alabora olan tekneden düşen yeğeni ve yeğenini kurtarmak için suya atlayan Cemal Sezer, balık ağlarına takılıp, suyun derinliklerine indiler.

Sakarya' daki olayda, yakınları amca ve yeğenden haber alamayınca harekete geçmeleri ile belirlendi. Göletteki teknenin alabora olduğunu görünce, durum jandarma ekiplerine haber verildi. Bunun üzerine gölete çok sayıda jandarma ve AFAD ekibi sevkedildi. Gölette bir süre arama yapan ekipler, 54 yaşındaki Cemal Sezer'in cesedine göletteki ağların içinde buldu. Arama kurtarma ekipleri Cemal Sezer'in cesedini ağlarla birlikte kıyıya çıkardı. Cemal Sezer'in cesedi cenaze aracıyla Yenikent Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 7 Yaşındaki Muhammet Sezer'in cesedi ise akşam saatlerinde göletten çıkartıldı. 

Boğularak yaşama veda eden amca ve yeğenin yakınları, vuku yerinde sinir krizi geçirdi. 
Editör: TE Bilişim