Karaman' da şehit annesini gözyaşlarına boğdularç Karaman ilinde bugünün önemini hatırlatmak ve anmak için düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' ne katılan şehit annesi Fadime Şengül, görevliler yüzünden bu önemli günde hüngür hüngür ağladı. Tören alanında dağıtılan karanfillerden almak isteyen Şehit annesine görevliler ' Sana veremeyiz' deyince acılı kadın gözyaşlarına boğulup hüngür hüngür ağladı. 

KARAMAN’da ’18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ törenine katılan şehit annesi Fadime Şengül, burada mezarlara bırakılan karanfillerden kendisine verilmediği gerekçesiyle ağladı. Oğlunun köydeki mezarına koymak için istediği karanfilin verilmemesine üzülen Şengül, kendisini dinleyip, karanfil vermek isteyen kadın astsubaya, ”Ben çiçek istediğimde beni kırdınız, vermediniz” dedi.

Karaman Valiliği tarafından ’18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ nedeniyle Garnizon Şehitliği’nde tören düzenlendi. Karaman Valisi Murat Koca, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Mustafa Akış, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve şehit ailelerinin katıldığı programda yapılan duaların ardından şehitliğe karanfiller bırakıldı.
Editör: TE Bilişim