İstanbul ilinin Çekmeköy mevkinde öyle feci bir kaza vuku buldu ki... Lüks bir araç Çekmeköt civarında yolculuk yapıyordu. Dikkati bir an dağılan sürücü ne olduğunu bile anlamadan park halinde bulunan duran bir tıra arkadan öyle feci bir şekilde çarptı ki araçtakiler ne olduğunu bile anlamadan şoka girdiler. Lüks vesayetin içerisinde o an 4 şahıs bulunuyordu ve bunlardan bir tanesi ne yazık ki diğer 3' ü kadar şanslı olamadı. Bir şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer 3 kişiden birinin durumu ise halen kritik ve hastanede müşahade altında tutuluyor.

Edinilen bilgiye göre içinde ikisi kadın 4 kişinin bulunduğu lüks araç, yol kenarında park halinde bulunan TIR'a arkadan çarptı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Feci kazada, araç sürücüsü Oğulcan Satılmış (22), Berkay Orcan(20) ve Berra Özel (20) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Berca Bezzaz (20) ise ambulansla çevredeki en yakın hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör: TE Bilişim