Ankara - Kırşehir karayolunda meydana gelen kaza akılları hayli karıştırdı. Öğle saatlerinde polis telsizlerine gelen ihbar sonucu bölgeye intikal eden polisler hayretler içinde kaldılar. DUR! ihtarına uymayan bir araç durmaksızın kaçmaya başladı. Gelen ihbar sonrası harekete geçen polis memurları hemen harekete geçtiler. O anda telsizlere bir yeni haber daha geldi. Bu kez de aracın takla attığını bölgeye ambulans yönlendirilmesini istediler. Polis ekipleri pür dikkat kaza yapan araca yaklaştı fakat aracı incelediklerinde büyük bir şok yaşadılar. Araçta ikisi kadın biri çocuk üç şahıs mevcuttu fakat şoför koltuğu boştu. Peki şoför neredeydi?Ekipler otomobilin neden "dur" ihtarına uymadığını araştırırken araçta 20 kg toz esrar ve 4 adet sahte kimlik bulundu.

Yaralı şahıslar Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı.

ŞOFÖR NASIL KAÇTI?

Ancak olayla ilgili akıllara bir soru takıldı. Polis izlemesindeyken kaza yapıp, takla atan ve neredeyse pert olan aracın şoförü olay yerinden kaçmayı nasıl başarabildi?

"MİT MENSUBUYUM" DEDİ VE KAÇTI

Bir başka iddiaya göre ise ekipler olay yerine geldiğinde şoför orada bulunuyordu. Bu esnada şoför kendisinin MİT mensubu olduğunu söyleyerek olay yerinden uzaklaştı.

POLİS İŞLEM YAPMADI

Trafik polisleri de başlarını belaya sokmamak için herhangi bir işlem yapmadı.

Konuyla ilgili incelemenin devam ettiği öğrenildi.
Editör: TE Bilişim