Tekirdağ'ın Süleymanpaşa semtinde eşi ve 1 çocuğu ile  yaşamakta olan 36 yaşındaki Fatih Akman; Turgut Mahallesi Derinkuyu Sokak'taki evlerinin küvetinde sabah saatlerinde ölü bulundu. BONZAİ uyuşturucu bir can daha aldı. Daha önce de uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen Fatih Akman'ı ayrıldığı ancak hala aynı evde yaşadığı öğrenilen eşi Sema Şendil, sabaha doğru banyolarındaki küvette eşini yatarken cansız bir halde buldu. Tekirdağ'da vuku yerine çağırılan ekipler; küvette yatan Fatih Akman'ın öldüğü beyanatını verdiler.

112 hızır servis ekipleri ve polis Tekirdağ'daki mahallede yaptığı soruşturmada Fatih Akman'ın önceden de uyuşturucu bağımlısı olduğu belirlenirken, cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Tekirdağ Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. 

Ayrılmasına rağmen birlikte yaşadığı ve oğlu Azad Akman (10) ile birlikte eşini görmek için İstanbul'dan gelen Sema Şendil'in olayla ilgili ifadesi alındı. Banyoda küvette  düştüğü tahmin edilen Fatih Akman'ın cesedinin yanında sentetik uyuşturucu madde Bonzai kullanımında kullanılan düzenek bulundu. 
Editör: TE Bilişim