Kaza saat 22.30 sularında otoyolun İstanbul doğrultusunda vuku buldu . Yoğun tipi sebebiyle kontrolden çıkan 4 vasıta birbirine girdi. Kazaya karışan bir servis minibüsü hurdaya geri dönerken , içerisinde mevcut bulunan fabrika işçileri yara aldı . Minibüste sıkışan yolcuların yardımına çevredeki sürücüler koştu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sıhhat ekipleri yoğun tipi altında yaralılara yardım etmek için olağan üstü çaba harcadı.

Bu arada, servis minibüsünde sıkışan ve bacağı koptuğu öğrenilen bir yaralı için ekipler seferber oldu. Kazaya karışan araçları çeken ekipler, minibüste sıkışan yaralıyı vatandaşların da yardımıyla yer aldığı yerden çıkardı. Ağır yaralı bu yolcu ambulansa taşınarak hastaneye kaldırıldı.

SURİYE UYRUKLU KİŞİ ÖLDÜ

Sağlık ekiplerinin olay yerine ulaşmasından önce insanlar tarafından araçtan çıkarılan Suriye uyruklu bir kişi ise tüm müdahalelere karşın yaşamını kaybetti. Yoğun kar yağışından korunabilmesi için kapalı kasa bir kamyonetin arka bölümüne yatırılan Suriyeli yolcuya sıhhat ekipleri burada araya girdi . Uzun zaman kalp masajı gercekleşen Suriyeli, tüm uğraşlara karşın kurtarılamayarak hayatını yitirdi.

TEM YAKLAŞIK 2 SAAT KAPALI KALDI

Kaza sebebiyle TEM Otoyolu’nun İstanbul istikameti yaklaşık olarak 2 saat trafiğe kapandı. Otoyolda uzun vasıta kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının peşinden otoyolda trafik normale döndü.
 
Editör: TE Bilişim