Bir kaza haberide bugün Iğdır'dan geldi. Iğdır'da yaşanan feci kaza da 25 yaşındaki Fatih Alagöz adeta ölüm saçtı. Yüksek dozda alkollü olan Fatih Alagöz alkollü halde araç kullanmaya başladı. Fatih Alagöz' ün kullandığı vesayet taksi durağında müşteri beklemek için duran bir taksiye çarptı. Hızını alamayan kontrolsüz otomobil daha sonra paldır küldür taksi durağına çarptı. Aşırı alkol alan sürücü Fatih Alagöz' ün bu ihmalkar halinin doğurduğu sonuçlar ise çok ağır oldu. Meydana gelen kaza sonucunda ise 1 kişi yaşamını yitirirken 4 kişide yaralandı. Iğdır'da alkollü sürücünün kullandığı panelvanla taksiye çarpması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Fatih A'nın kullandığı 76 AG 254 plakalı panelvan, Kışla Mahallesi mevkisinde Iğdır Devlet Hastanesi'ne girmeye çalışan Özcan Yılmaz'ın kontrolündeki 76 T 0029 plakalı taksiye çarptı.
Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen taksinin sürücüsü Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybetti.
Kazada yaralanan panelvan sürücüsü Fatih A. ile yanındaki Koray K, Evren M. ile Saeid M, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Iğdır Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Yaralılardan Saeid M'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, alınan kan örneğinde sürücü Fatih A'nın 330 promil alkollü olduğu tespit edildi.
Öte yandan olay yerine gelen Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, kaza ve yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Editör: TE Bilişim