Van Gölü Elektrik Anonim Dağıtım Şirketi (VEDAŞ) çalışanlarına bugün skandal bir saldırı gerçekleşti. Ekmek paralarını kazandıkları işte, görevlerini icra edebilmek için çalışan VEDAŞ işçilerine bir mahalleli komple saldırdı. VEDAŞ işçileri Hakkari ilinde bir mahalleye kaçak elektrik kontrolüne gittiler. Kıran Mahllesi'nde yapacakları kontrolün bu denli büyük bir arbede ile sonlanacağını bilemezlerdi. Hiçbir şeyden habersiz mahalleye giren VEDAŞ işçilerine taşlı sopalı saldırı düzenlendi. VEDAŞ işçileri mahalleye ayak basar basmaz etrafta konuşlanan mahalle sakinlerinin ağır saldırısına uğradılar. VEDAŞ çalışanlarından yaralananlar oldu ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar. Hakkari'de kaçak elektrik kontrolü yapan ve mahallede taşlı sopalı saldırıya uğrayan Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) ekibinden 3 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Kıran Mahallesi'nde kaçak elektrik kullanımını önlemek amacıyla kontrole çıkan VEDAŞ ekibi, buradaki bir grubun taşlı, sopalı saldırısına uğradı.
Saldırıda görevlilerinden Zeki Gümüşlü, Yaşar Demir ve Erhan Güler çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Editör: TE Bilişim