Mersin' in Silifke ilçesinden ilginç mi ilginç bir haber geldi. Mersi' den aday olan Bağımsız Milletvekili Adayı Kerim Kelek , öyle bir  seçim kampanyası başlattı ki gören herkes hayrete düştü. Bağımsız Milletvekili Adayı Kerim Kelek' in baba mesleği olan kasaplık yapıyordu fakat bu sene gençlere umut ışığı verebilmek adına milletvekili adayı olma kararı aldı. Halkla iç içe, onlardan bir aday olduğu izlenimini iyi bir şekilde verebilmek için de eşek üzerinde dolaşarak oy toplamaya başladı. 

Mersin'in Silifke İlçesi'nde yaşayan 63 yaşındaki Kerim Kelek, ilçeye bağlı Karakaya Köyü'nde seçim startı vererek çalışmalara başladı.

EŞEĞİYLE DESTEK TOPLADI

Baba mesleği olan kasaplık yaparak geçimini sağlayan Kerim Kelek, eşeğiyle beraber dolaşarak halktan destek toplamaya çalıştı. Kelek, gençlere destek vermek için siyasete atıldığını söyledi.

"GENÇLERİMİZE DESTEK OLACAĞIM"

Kerim Kelek, "Bir abi, baba ve evlat olarak 8 yıldır medyayı ve Meclis'i takip ediyorum. Gençlerimize yapılan haksızlıklara artık daha fazla dayanamadım. Bu yüzden milletvekili olup halkımın ve vatandaşlarımın sesini Meclis'te duyurmaya karar verdim" dedi.
Editör: TE Bilişim