Zonguldak' ın Ereğli ilçesinde alkol aldıktan sonra yola çıkan sürücünün kullandığı otomobil, karşı şeride geçerek motosiklet ve otomobille çarpıştı. Kazada motosikletin sürücüsü öldü, otomobilin sürücüsü yaralandı. 

Kaza saat 21. sularında Ereğli Yeşiltepe Kepez yolun Kavaklı mevkisindevuku buldu. İddiaya göre, alkollü olarak 67 TL 377 plakalı hususi aracı kullanan Nedim Çetin (45) karşı şeride girerek ilerlerken bu sırada karşı yönden gelen Emin Ersoy’un (40) kullandığı 67 LL 467 Plakalı araba ile çarpıştı. Kaza esnasında iki otomobilin içinde kalan 34 FZ 8263 plakalı kurye motosiklet sürücüsü Erhan Demircan (25) yolun ortasına fırladı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. 
Yaralanan Emin Ersoy, Zonguldak Ereğli'deki olay yerine gelen hızır acil ekibi eşliğinde Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazanın akabinde Ereğli Polis Merkezine götürülen Nedim Çetin'nin alkol aldığından şüpheli hareketleri ile anlayan polisin alkol testi yapması sonucunda 103 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Acı haber tez duyulur hesabı ile , evli ve 1 çocuk babası Demircan'ın ölüm haberini alan arkadaşları, yaşındaki motor sürücüsü Erhan Demircan' ın kaza yerine gelen yakınları da sinir krizleri geçirip göz yaşı döktü.


Editör: TE Bilişim