Zonguldak' ın Ereğli ilçesinde akşam saatlerinde vuku bulan feci trafik kazası, bir çocuk babası 25 yaşındaki kurye motorsiklet sürücüsünün sonu oldu. İki araç arasında feci şekilde ezilerek can veren Erhan Demircan' ın ölüm sebebi de aracına sarhoş olarak binen alkollü sürücü. Son görüntüsü ve paylaşımı, Sosyal ağdaki ölüm videosu oldu. Alkollü sarhoş araç sürücüsü, çarptığı kurye Erhan Demircan' ın ölümüne sebebiyet verdi.

Ters yönden gelen alkollü sürücü, aynı taraflı olarak morotsikletliye çarpıp sonrasın da ise diğer bir araca toslaması ile, motorsiklet kuryesi Erhan Demircan, feci şekilde can verdi. Ereğli' deki olay yerine gelen Erhan Demircan' ın yakınları, fenalık geçirerek gözyaşlarına boğuldu. Alkollü olupta trafiğe çıkıp, motorsiklet sürücüsünün yaşamına son vermesine sebebiyet veren özel araç sahibi, linç edilmekten son anda kurtuldu. 

Erhan Demircan'ın Sosyal Paylaşım sitesi Facebook A.Ş. ' ta oğlu Olarak ölümlü trafik kazasının görüntüsünü Bir paylaştığı layık görüldü. Demircan'ın ayrıca kazadan önce Sosyal Paylaşım sitesinde uzerinde "Bir gün buraya adın yazılacak" Yazılı Bir mezarlık fotosu paylaşması da dikkat çekti. Kaza sonrası olay güvenlik şeridi içerisine alınırken, yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kalan yol cenazenin kaldırılması ile yeniden ulaşıma açıldı. Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

İki otomobil ile motosikletin karıştığı ve bir kişinin ölümü ile sonuçlanan kaza anı şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsünün güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kaza anı ve sonrasında otobüs içerisindeki yolcuların ters şeritten otomobili gelip kazaya neden olan sürücüye tepkisi ve kaza hakkında 112 sıhhat ekbi ne bilgi vermeleri görülüyor.


Kazaya tanık Olan otobüs Hakkında İçindeki Yolcular, alkollü sürücünün sözleriyle çileden çıktı. Olayın sıcaklığıyla Bir Yandan ambulans çağırmak Click telefonlarına sarılan Yolcular Diğer Yandan sürücüle Hatalı oldugunu, ters şeritten gittigini anlatmaya Calisti. Ancak alkollü Sürücü kendisinin Doğru Yönde gittigini ileri sürünce olaya tanık olanlar çileden çıktı.


Editör: TE Bilişim