10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminin yaklaşması ile birlikte adayların seçim çalışmaları ve harcamaları da artmıştı.
Adayların adına açılan bağış hesaplarına destekçileri bağış yapark destekte bulunabiliyorlar. Bu sayede Cumhurbaşkanı adayları siyasi desteği ekonomik desteğe çeviriyor.

Gaziantep'te bulunan Ziraat Bankası şubesine giden Erdoğan'ın destekçileri ceplerindeki son parayı Erdoğan'a bağışladı.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı'nın önderliğinde yapılan toplu bağışta engelli vatandaşların yanı sıra 103 yaşındaki bir kadın da bulunuyordu.

Elif Şencan isimli 103 yaşındaki kadın kefen parası olarak nitelediği parasını Ziraat Bankası'nda Recap Tayyip Erdoğan için açılan bağış hesabına yatırdı.

500 kişilik Ak Partilinin bağış yapmak için izdiham yarattığı şubeye gelen 103 yaşındaki Elif Şencan, Erdoğan'ın seçimi kaznaması için elinden geleni asla esirgemeyeceğini ifade etti.

Ak Parti İl Başkanı yaptığı açıklamada Gaziantep halkının Erdoğan'a tam güven duyduğu ve burada kazanan ismin kesinlikle Erdoğan olacağına dikkat çekti.

Buradaki kalabalığın söylediklerini kanıtlar nitelikte olmasını belirten Gaziantep Ak Parti İl Başkanı, 12. Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan'ın olacağına kesin gözle baktıklarını dile getirdi.
Editör: TE Bilişim