Kar yağışı ve tipi, hava trafiğini de olumsuz etkiledi. Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle uçaklar iniş kalkış yapamayınca Atatürk Havalimanı’nda adeta her şey durdu. Biletlerini iptal ettirmek isteyen yolcular, uzun kuyruklar oluşturdu. İstanbul’da etkili olan kar yağışı, hava trafiğini de etkiledi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Atatürk Havalimanı’na iniş kalkışlar bir süre yapılamadı. Birçok sefer iptal edilirken, yolcular da havalimanında perişan oldu.

Yolcuların check in kontuarları önünde bekledikleri görüldü. Biletlerini iptal ettirmek isteyen yolcular ise THY bilet satış bankolarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Birçok yolcu beklemekten yorgun düşünce yerlere oturmayı ve uyumayı tercih etti. Yolcuların dolu görmeye alıştığı pasaport kontuarları, işlemelerin durdurulması nedeniyle boş kaldı.

THY 10 BİN YOLCUSUNA KUMANYA DAĞITTI

Olumsuz hava koşulları nedeniyle uçaklarını kaldıramayan THY, bekleyen yolcularına çeşitli yerlerde kurduğu bankolardan 10 bin kumanya dağıttı. THY ayrıca uçuramadığı binlerce yolcusunu otellerde ağırlıyor. Bu arada THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, attığı tweetle yolcularından özür diledi.

 
Editör: TE Bilişim