10 Ağustos'da yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi maratonu gün geçtikçe hız kazanıyor. Adayların ve partilerin, miting ve tanıtım çalışmaları hızla devam ederken kurum ve kuruluşların da tarafı yavaş yavaş belli oluyor.
Bingöl'de bulunan 18 sivil toplum kuruluşu adına açıklamada bulunan Bingöl Memur-Sen başkanı, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı'nı halkın seçmesinin verilebilecek en doğru karar olduğunu belirterek bu konuda memnun olduklarını söyled.

Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı seçiminde, 18 sivil toplum kuruluşunun Erdoğan'a destek vereceği açıklanırken milletin her zaman kendisi için en doğru kararı vereceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı olacak kişinin Türkiye'nin davalarına öncülük edebilecek kabileyette ve bu sorumluluğu üstlenebilecek beceride olmasına dikkat çeken Memur-Sen Bingöl Şube Başkanı Mücahit Çelik, Türkiye'nin sadece kendi kendisine gelişen, büyüyen bir ülke olmadığını belirtti. Dünyadaki tüm halklar için çaba harcayan, yardım eli uzatan bir politika izlendiğinin altını çizerek böylesine dünya için önemli bir ülkenin Cumhurbaşkanı'nın yine bu bu özelliklerde olmasının gerektiğini söyledi.
Editör: TE Bilişim