Haber üzerine açıklama yapan Mustafa Afşin Yazıcıoğlu “Merhum şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun manevi şahsiyetine zarar verebilmek için art niyetle yapılan bir haber” dedi.

MHP ile BBP’nin seçim ittifakından korkan AKP, BBP’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun damadı Mustafa Afşin Yazıcıoğlu üzerinden seçim operasyonuna başladı.

Havuz medyası Başbakanlıktaki görevinden istifa eden damat Yazıcıoğlu’nun herhangi bir partiden aday olacağına dair bir açıklama yapmamasına rağmen “Yazıcıoğlu’nun damadı AKP’den aday oluyor” diye bir haber yaparak seçim oyunlarına start verdi.

AKP’DEN ADAY OLACAĞI İDDİALARINI KESİN BİR DİLLE YALANLADI

Öte yandan Muhsin Yazıcıoğlu’nun damadı Mustafa Afşin Yazıcıoğlu’nun yaptığı yazılı açıklama ortaya çıktı. Damat Yazıcıoğlu, AKP’den aday olacağı iddialarını kesin bir dille yalanladı. Milletvekili adayı olmak için istifa ettiğini doğrulayan Yazıcıoğlu hangi partiden aday olacağının henüz belli olmadığını da açıklamasında belirtti.

İşte Mustafa Afşin Yazıcıoğlu’nun yaptığı o açıklama:

10.02.2015 tarihi itibari ile 2015 genel seçimlerinde milletvekili adayı olmak için T.C. Başbakanlığındaki görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.

Kurumuma vermiş olduğum istifa dilekçemde hangi partiden ve hangi ilde aday olduğuma dair herhangi bir muhteva bulunmadığı gibi; Herhangi bir partiden ve herhangi bir il için aday adaylığı başvurum söz konusu değildir.

Merhum şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun manevi şahsiyetine, onurla taşıdığımız soyadımıza ailemize zarar verebilmek için art niyetle yapılan bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını tüm kamuoyu ile paylaşır saygılar sunarım…
 
Editör: TE Bilişim