Giresun’un Görele ilçesinde İmam Hatip Lisesi (İHL) Mezunları, buluşma, tanışma ve sorunlarını tartışma yemeğinde bir araya geldiler.
Giresun’un Görele ilçesinde düzenlenen buluşma ve tanışma yemeğinde, Giresun ve ilçelerinde kurulu bulunan İmam Hatip Lisesi (İHL) Mezunları derneği başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek hem tanıştılar hem de sorunlarını tartıştılar.
Görele Belediyesi Sosyal Tesisleri İskele Restaurant’da düzenlenen yemeğe Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Giresun AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Demirci, Görele AK Parti İlçe Başkanı Osman Kasım, Görele İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Şenol Öztürk, Eynesil İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Ramazan Öztürk, Giresun’un diğer ilçelerinden gelen İmam Hatip Lisesi Mezunları Dernek Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Programda, Görele Şehitlik Cami İmam Hatibi Şenol Yılmaz’n okuduğu Aşr-ı Şerif’İn ardından konuşan Eynesil İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Ramazan Öztürk, Derneklerin sorunlarını masaya yatırdıklarını, il ve ilçelerde bulunan İmam Hatip Liselerinin problemlerinin çözüme kavuşturulması nktasında dernek olarak ellerinden gelen her türlü gayreti göstereceklerini dile getirdi.
Bu gibi toplantıların çok yararlı olduğunu belirten Öztürk, “Bundan sonra bu gibi toplantılarımızı daha sık yapma geriği olduğuna inanıyorum. Bir başka yerdeki derneğimizin sorununu yaptığımız bu gibi toplantılar sonunda öğreniyoruz. İnşallah bundan sonra da bu birlikteliğimiz Allah ömür verdiği sürece devam edecektir.Davetimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Kaynak: iha