KOÇ Burcu
Her koyun kendi bacağından asılır' sözünün ne kadar haklı olduğunu bugün göreceksiniz. Kesinlikle sinirlenmeyin. Onunla birlikte bulunduğunuz ortamlarda, gereksiz yere fikir çatışmaları yaratmanızın anlamı yok.

BOĞA Burcu
Sadece size özel bir olaydan kaynaklanan gergin ortamı düzeltmek de size düşüyor. Zaten, onun hiçbir suçu yok.
Olaylardan ve kişilerden fazlasıyla etkileniyor ve davranışlarınızın hareket noktasıda bu çerçeve oluyor. Bu sınırı aşmaya çalışın.

İKİZLER Burcu
Dost derecesinde yakın bir iş arkadaşınıza, yapmayı taahhüt ettiğiniz yardım konusuna verdiğiniz önem onu sevindiriyor.
Bulunduğunuz ortamı değiştirmek, sizi duygusal saplantılara girmekten kurtarıyor. Daha sağlıklı düşünüyorsunuz.

YENGEÇ Burcu
İş yaşamınızda ki ilişkiler sizi ortama yabancılaştırıyor. Sorunlar sizin baktığınız açıdan olduğu gibi, aslında zor ve aşılmaz değil. Kendinize güvenmelisiniz. Sevdiğiniz insandan gelebilecek sürprizlere hazırlıklı olun.Çevrenizdeki insanlarla birlikte değişik olaylar yaşayabilirsiniz.


ASLAN Burcu
Duygularınızın yoğun olduğu bir gününüzde olmanıza rağmen, aşka fazla zaman ayırmadan elinizdeki işlerinizi tamamlamalısınız. Kendinize zaman ayıramadığınız zaman, çok sinirli oluyor ve çevrenizle çatışıyorsunuz. İşinizi yaparken bile mutlu olmayı deneyin.

BAŞAK Burcu
İş konusunda tek noktada göstediğiniz yoğun konsantrasyon, olayları değerlendirirken yanılmanıza neden olabilir. En kötü yanları düşünmeyi bir kenara bırakın.Ruhsal yönden yakaladığınız ve sizi rahatlatacak olan ilham kaynaklarınızı, onunla paylaşmanız daha çok motivasyon sağlayacak.

TERAZİ Burcu
Yoğun şekilde duygusal olacağınız bir günde olabilirsiniz. Böyle günlerinizde değişik ortamlarda bulunmaya çalışın.Olur olmaz anlarda ilaçlara sarılmayın. Gerginliklerinizi doğal çevrelerle atmaya çalışın. Dışarı çıkın, koşun, yürüyün, sessiz bir ortamda kitap okuyun.

AKREP Burcu
Odaklandığınız noktadan kendinizi çekip çıkarmanız zor oluyor. Zorlamaya başlarsanız da verim alamıyorsunuz. Onunla her an gereksiz bir nedenle tartışma çıkacağından çekinerek rahat olamıyorsunuz. Oysa, bu tür konuların önüne geçmek sizin elinizde.

YAY Burcu
Onunla küçük de olsa bazı anlaşmazlıklar yaşamanız gerekiyor. Eğer; biraz düşünürseniz, bu tür tartışmaların, onun adına haklı olduğunu görebilirsiniz. Gerçekten yorgun olabilirsiniz fakat bu durumunuzu abartılı bir şekilde çevrenize ifade etmenin bir anlamı yok. Bu şekilde itici oluyorsunuz.

OĞLAK Burcu
Yakınınızda bulunan bir kişinin, çevreyle olan ilişkilerinin kurulmasında gösterdiğiniz ilgi, onun size olan bağlılığını aşırı bir şekilde arttırdı. Onunla olan birlikteliğinizde; her bir anı analiz ederek, bir sonraki anda nelere mal olduğunu ortaya net bir şekilde çıkartmalısınız ki, sağlıklı tepki verebilesiniz.

KOVA Burcu
Sık sık duygusal olarak içinizde bir gayesizlik ve boş vermişlik hissediyorsunuz. Bu, sizin gibi hareketi seven biri için zor bir durum. Gelişen olaylar karşısında, bazı şeyleri oluruna bırakın. Bünye olarak böyle bir ortama uygun değilsiniz. Sinirleriniz ciddi bir şekilde bozulabilir.

BALIK Burcu
Çevrenize karşı diğer günlerden farklı olarak, asabi davranabilirsiniz. Alış veriş için akşam saatlerine doğru kısa gezintiler yapabilirsiniz.Kendi yarattığınız ortamlar nedeniyle duygusallığa karşı bir isteksizlik yaşayabilirsiniz. Bu da sizin iyimser yapınızdan kaynaklanıyor.
 
Editör: TE Bilişim