Koç Burcu
Gökyüzü ayın ilk 10 günü iş hayatınızda rakiplerden kaynaklanacak problemlere karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Gizliliğe önem verin ve işinizle ilgili plan proje ve uygulamalarınızı ulu orta paylaşmayın. Merkür’ün 17 Marta kadar devam edecek geri hareketi süresince yeni anlaşma sözleşme kira kontratı gibi belgelerin altına imza atmamaya özen gösterin. Bu tarihler arasında doğru kararlar alamayabilirsiniz. Dikkatli davranırsanız hiç bir sorun çıkmayacaktır.Finansal anlamda kazancınızda hatırı sayılır bir artış yaşayabilirsiniz.Öfkeli çıkışlar sergileyerek ilişkilerinizi çıkmaza sokabilirsiniz. Bekar Koç’lar sizlerde yeni bir ilişkinin içindeyseniz kırıcı ve baskın tavırlar içinde olabilirsiniz dikkatli davranın.

Boğa Burcu
Gökyüzü enerjisi yüksek bir ayı müjdeliyor sizlere. Bu ay olabildiğince planlı hareket edin. İş hayatınızda açık ara ön plana çıkacağınız bir dönemdesiniz. Şansınızı akıllıca değerlendirmeli ve 1nci önceliğinizi işinize vermelisiniz. Maddi anlamda kazançlı çıkacağınız bu süreçte harcamalarınızı kontrol altında tutun ve paranızı biriktirmeye bakın. 15 18 Mart haftası bünyenizin zayıf olduğu günler gribal enfeksiyonlara karşı tedbirinizi alarak hareket edin.Kimseyle ikili tartışma içine girmeyin bırakın saldırsınlar kim dost kim düşman ayırt edeceğiniz zamanlardasınız. Eş ya da sevgilinizle romantizmin yoğun yaşanacağı paylaşımlarınızın çok daha sıcak ve samimi olacağı zamanlardasınız keyfini çıkarın ve gereksiz kıskançlıklarla ilişkinizi hırpalayacak davranışlar içinde bulunmamaya özen gösterin.

İkizler Burcu
İş ve özel yaşamınızda iletişimin bir hayli önem kazandığı bir aydasınız. Yönetici gezegeniniz Merkür 17 Marta kadar geri hareketine devam ederken yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak için ilk sözü söyleyen taraf siz olmalısınız. Yaşamınızda ki pek çok problem ortadan kalkmaya başlıyor rahatlayacak ve kendinizi iş hayatınızda eğitim hayatınızda daha iyi yerlere taşıyacak fırsatlarla karşılaşacaksınız. İş arıyorsanız pek çok yerden olumlu haber alabilir yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 

Yengeç Burcu
Gökyüzü ayın ilk 10 günü seyahat ve yolculuklarda yaşanabilecek problemlere karşı uyarıyor sizleri. Seyahat planlarınız varsa 17 Marttan sonrasına ertelemeniz sizin için iyi olacaktır. İş hayatınızda değişimler söz konusu olabilir bilin ki bu değişimler sizi daha iyi şartlara kavuşturacak. İlk günlerde biraz zorlansanız da çok fazla müdahale eder davranışlar içinde olmamaya özen gösterin.Yine çocuk sahibi olanlarınız çocuklardan gelecek güzel haberler onların şanslı gelişmeleri ile sevinecekler.Finansal problemler eş ya da sevgilinizle fikir ayrılıkları yaşamanıza sebep olabilir. Bekar Yengeçler bu ay fazlası ile dikkat çekecek ve duygusal yaşamınızda hareketli keyifli gelişmeler yaşayacaksınız.

Aslan Burcu
Ayın ilk 10 günü geçmişle ilgili konular gündeminize gelebilir. Finansal anlamda unuttuğunuz alacaklarınızı tahsil edebilir bu anlamda rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Ailenizle olan ilişkileriniz önem kazanıyor sert tartışmalar yaşanabilir. Fikirlerinizi kabul etmemek için ısrarcı davranan aile bireyleri ile hem fikir olabilmeniz oldukça güç. Bu ay boyunca dikkat etmeniz gereken en önemli konu krediler vergiler olmalı. Yeni bir kredi başvurusu yapmayı düşünüyorsanız 2 kez düşünün ve öyle karar verin. 

Başak Burcu
11 Mart karşıt burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay a kadar olan süreçte iş hayatınızda sabırlı çalışkan ve işinize önem vererek hareket ederseniz ayın ilerleyen günleri ile birlikte mükafatınızı alacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla rekabet içinde değil uyum içinde olmaya özen gösterin. Bu sizler için bir hayli zor olsa da! Uzun zamandır devam eden problemleri tek taraflı çözememiş olmanın karamsarlığı üzerinizde devam ederken eş ya da sevgilinizin hatalarının farkına varması ve ilişkinizi kurtarmak iyileştirmek yönünde sizden talepte bulunması her şeyi değiştirebilir. Samimiyetine güvenin ve ilişkinize bir şans daha verin. Eğitim hayatı devam eden Başak’lar sizlerde sistemli bir şekilde çalışmanızın mükafatını alabileceksiniz. 

Terazi Burcu
Gökyüzü ayın ilk 10 günü iş ve özel yaşamınızda gelişen olayların akışına ayak uydurmakta zorlanabileceğinize buna bağlı umutsuzluklar yaşayabileceğinize işaret etmekte. Yaşadıklarınız sizleri yorsa da mücadele etmekten vazgeçmemeli moralinizi yüksek tutmak için çaba göstermelisiniz. Aksi halde sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda haksızlıklar söz konusu olabilir birlikte çalıştığınız insanların akıl oyunları ile karşılaşabilirsiniz. Duygusal davranırsanız istediklerini elde edebilirler. Bunun için kendinizi toparlayın ve uyanık davranın. Parasal konularda alacak verecek dengesini korumaya çalışın. 

Akrep Burcu
Gökyüzü sezgilerinizin yoğun ve yol gösterici olduğu bir ayı müjdeliyor sizlere. İş hayatınızda sizin dışınızda yaşanacak finansal problemler birlikte iş yaptığınız çalıştığınız kişilerin farklı yönlerini görmenize verdikleri sözleri yok sayarak hareket etmelerinin şaşkınlığını yaşamanıza sebep olabilir. Sınavlardan geçiyor hayatın farklı bilinmeyenlerini öğreniyorsunuz. Özel yaşamınızda ise sorunlu bir ilişkinin içindeyseniz bu ilişkinizi bitirin.

Yay Burcu
Gökyüzü ayın ilk haftası işinizle ilgili konularda gerginliklerin yaşanabileceğine işaret etmekte. Yaptıklarınız görmezden geliniyor düşüncesine kapılabilir ve kendi kafanızda türlü senaryolar yazabilirsiniz. Kendinize haksızlık etmeyin. Emeklerinizin karşılığını maddi manevi alacak belki de terfi alarak taçlandırılacaksınız. Özel yaşamınızda ise sorunlu kavga ve tartışmaların yoğun yaşandığı bir ilişki içindeyseniz, Kendinizi doğru ifade edebilmenin avantajlarını yaşayarak eş ya da sevgilinizin haklılığınızı anlaması ile sulh ilan edecek ve birbirinizde daha önce keşfetmediğiniz farklı olumlu yönlerinizi keşfederek ilişkinizi çok daha romantik ve renkli bir hale getireceksiniz. 

Oğlak Burcu
Gökyüzü ayın ilk 10 günü öfkenizi kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Her şeyi ben bilirim tavrı ile hareket eder yakın çevrenizi çalışma arkadaşlarını eşinizi haksız eleştirilerinizle kırarsanız; Kırdığınız kadar kırılabilir derin pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Dünyanın merkezi siz değilsiniz! Dünyanın en mükemmel insanı siz olamayacağınız gibi! En iyisi duygularınızı ego ve öfkenizi kontrol altına alın. Kendinize tarafsız bir öz eleştiride bulunun. İnanın gördüğünüz tabloyu sizde onaylamayacaksınız. 

Kova Burcu
Gökyüzü ayın ilk 10 günü işinizle ilgili konularda oldukça temkinli davranmanız için uyarıyor sizleri. Finansal konularda risk almamalı kendinize aşırı güvenerek yatırımlarda yeni girişim ve planlamalarda bulunmamalısınız. Ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin sözlerinizin ağırlığının altından kalkamayabilirsiniz. Hukuksal konularda söylediklerinizden dolayı başınız ağrıyabilir ve buna bağlı sorunlar yaşayarak haksızlığınızı yenilgiyle çevirebilirsiniz dikkatli olun.

Balık Burcu
Ay’ın ilk 10 günü iş ve eğitim hayatınızda beklentileriniz üzerinde olumlu gelişmeler yaşayabilir. Daha once zorlandığınız konularda çevrenizden gelecek destekle kolaylıkla ilerleyebilir maddi manevi güçlenebilirsiniz. 11 Martta burcunuda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile birlikte düşünceleriniz netlike kazanacak ne istediğini ne yapmanız gerektiğini bilerek hareket etmenin avantajı yaşam kalitenizi yükseltecek. Ruhsal olarakta kendinizi güçlü ve arınmış hissedeceksiniz. Pozitif ruh haliniz çevrenizde hayranlık uyandıracak. Ayın 15 ve 18 arasında alerjik reaksiyonlara karşı dikkatli olun cildinizle ilgili sağlık problemleri söz konusu olabilir. 
Editör: TE Bilişim