Koç
Sevgili Koç,Venüs ve Mars'ın hareketlenmesi duygusal yaşamınızda olumsuz etkiler yaratabilir.Kendinizi beğenmişlik yapmayın ve çevrenize biraz daha alçakgönüllü davranmayı deneyin.Ayrıca bugün kızıp öfkelenerek etkinliğinizi zedelemeyiniz sinirlerinize hakim olmaya çalışın.

Boğa
Sevgili Boğa,bugün sizin gününüz.Mars ve Venüs arasındaki hareketlenme sayesinde cazibeniz artacak.Fakat bu durumu olumlu yönde kullanmak sizin elinizde.Aklınıza danışarak bir işi gerçekleştirirseniz unutlmaz anılara sahip olabilirsiniz.İşiniz için daha sıkı çalışmanız gerekebilir.

İkizler
Sevgili İkizler,Merkür burcunuzla ahenkli bir seyir izliyor.Bu durum size hoş sürprizlerle dolu bir gün yaşatabilir.Hayatı güzel yönleriyle ele alıp huzuru çevrenizde arayabilirsiniz. İş hayatınızda biraz tembellik edebilirsiniz. Size baskı yapılmadıkça çalışmak istemeyebilirsiniz.

Yengeç
Sevgili Yengeç,bugün çok kararsızlık çekebilirsiniz ve bu durum sizi zor yollara sokabilir.Bir türlü karar veremediğiniz için bazı fırsatları kaçırabilirsiniz.İş yaşamınızı özel hayatınıza yansıtmamaya çalışın.Sinirleriniz bu dönemde çok hassas.Bu yüzden sinirlerinize hakim olmaya çalışın.

Aslan
Sevgili Aslan,Merkür'ün olumsuz etkileri sizi derinden etkileyebilir.Bu etkileri uzaklaştırmak için sevgilinize,çevrenize ve ailenize vakit ayırmanızda fayda var.Üzerine düştüğünüzde problemlere çok güzel çözümler getiriyorsunuz.Yapıcı olmanız problemlerinizi aşmanıza yardımcı olacak.Hastalıkları fazla dert etmek sizi karamsarlığa itecektir.Bu durumu abartmamaya özen gösterin.

Başak
Sevgili Başak,bugün güneş sizin için doğmuş gibi.Her gittiğiniz yerde gözde ve popüler kişi siz olacaksınız.Bekar başaklar bugün yeni bir ilişkiye başlayabilir.İlişkisi olan başaklar ise sevgilisinin ve ya eşinin gözdesi olabilir.Dişlerinize gerekn önemi göstermiyorsanız,problemlerle boğuşabilirsiniz dikkat!

Terazi
Sevgili Terazi,bugün ilişkilerinize önem verin.Çevrenizle ilgilenip,sosyal yaşamınızı canlandırın.Bu sıralar para sıkıntısı çekebilirsiniz.Tasarruf yapmaya ve paranızı dikkatli harcamaya özen gösterin.

Akrep
Sevgili Akrep,bugün işlerinizde yoğun bir tempo yaşayacaksınız ve çok yorulacaksınız.Fakat ne kadar yorgun olsanızda yapmak istediğiniz şeyleri yapabilme fırsatı sizi mutlu edebilir.Uzun zamandır sizinle ilgilenen birinden alacağınız teklif için verilecek cevaba çok dikkat ediniz. Zira bu cevap gelecekte çok önemli rol oynayabilir.

Yay
Sevgili Yay,Merkür sizin için olumlu bir şekilde ilerlerken aynı zamanda hayatınıza renk katıyor.Bugün sosyalleşip,canlanacağınız bir gün olacak.Neşeli günler sizi bekliyor. Bu kadar hesapçı olmasanız da olur biraz para harcayıp eğlenmenize bakın.

Oğlak
Sevgili Oğlak,ay sizin burcunuzda ilerliyor ve bu durum önemli işlere başlamanız için en doğru zaman.Bu dönemde gerçekleştireceğiniz girişimlerden olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.Maddi bakımdan bir sıkıntınız olmasa da düşünmeden para harcamayınız. Sağlık durumunuzla ilgilenmelisiniz.

Kova
Sevgili Kova,Merkür'ün burcunuzda olması iletişimlerinizi arttıracak.Engeller sizi ürkütebilir fakat vazgeçmeyin.Hayatınızda huzur dolu bir evredesiniz ve bu durum sizi mutlu ediyor.Sevdiklerinizin isteklerine boyun eğebilirsiniz.Bugün hediye alıp,sevinebilirsiniz.

Balık
Sevgili Balık,her gittiğiniz yerde ilgi beklemekten vazgeçin.Ayın oğlak burcundan geçişi ve Venüs’le kavuşumu size güvenli ciddi ilişkiler hazırlayabilir. Ayaklarınız hassas bir dönemde o yüzden dikkatli olmanızda fayda var.Hayalleri bırakıp biraz gerçekçi olun. 
Editör: TE Bilişim