Günümüz erkekleri hemcinsleriyle bir araya gelip sohbet etmeye başladığında nelerden bahseder? Bu soruya yanıt bulmak için Londra'da bir pub'a yerleştirilen gizli kameralarla yapılan 70 saatlik çekimde, kameralar öyle ilginç anlara tanıklık etti ki...

Londra ’daki Lord Nelson adlı pub’da yapılan ve 70 saat süren gizli kamera çekimlerinde erkeklerin erkek arkadaşlarıyla bir şeyler içerken en çok çocuklarından bahsettiği görüldü.

Pub’daki erkeklerden biri, evli bir kadınla birlikte olduğu sırada, gay olduğunu keşfettiğini anlatırken orta yaşlı üç erkek ise ereksiyon bozukluğu ve böbrek naklinden bahsediyor.

PUB'DAKİ GİZLİ YAŞAM

‘The Secret Life of the Pub’ (Pub’daki Gizli Yaşam ) adlı belgesel için yapılan çekimlerde başka bir erkek müşteri ise ailesinin kendisine az ilgi göstermesi sonucunda bugün kendisinin arkadaşlıklarına çok fazla önem verdiğini anlatıyordu.

Pub’daki erkekler Channel 4 için çekilen belgeselden haberdardılar ancak görevliler, müşterilerin bir süre sonra kameraların varlığını önemsememeye başladığını söyledi.
Editör: TE Bilişim