‘Yaş Hikayesi’ şarkısıyla en iyi çıkış yapan Türk pop müziği sanatçısı Merve Özbey, konser ve imza günü etkinliğiyle Adanalı hayranlarıyla buluştu.

Şarkılarını seslendiren şarkıcı, Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde toplanan hayranlarını coşturdu. Özellikle Yaş Hikayesi adlı şarkısının ‘Vurur yüze ifadesi, bulur seni bir tanesi’ sözleri sosyal medyada espri konusu olan Merve Özbey, mini konserinde sevilen parçalarını seslendirdi. Buz pateni pistinde kurulan sahnede Yaş Hikayesi, Topsuz Tüfeksiz ve Helal Ettim adlı parçalarını seslendiren Merve Özbey, Adanalılara keyifli dakikalar yaşattı. AVM’nin tüm katlarını dolduran Adanalılar, Merve Özbey’in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Merve Özbey, konserin ardından posterlerini sevenleri için imzaladı. Her yaştan seveniyle bir araya gelen Merve Özbey, hayranlarıyla fotoğraf çektirip, bol bol imza dağıttı. Merve Özbey, posterinin yanı sıra hayranlarının beraberinde getirdikleri Adanaspor, Adana Demirspor atkıları ile Fenerbahçe formasına da imzasını attı. Yaklaşık bir buçuk saat süren etkinlikte Adanalılar, coşku dolu bir hafta sonu geçirdi.
Kaynak: cha