Son Umut filmi ülkemizin için ayrı bir önem taşıyordu. Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan gibi isimlerin yer aldığı Son Umut filminin galası Amerika'da da yapıldı. Galanın ihtişamı ise gözlerden kaçmadı.

Vizyona girdiği günden bugüne gişe rekorlarını kıran ve sinema severler tarafından olumlu beğeniler alan Son Umut filmi Abd’de yayınlanacak. Son Umut filminin galası ise, oldukça görkemliydi.
Filmin aynı zamanda yönetmeni olan Crowe, eleştirmenlerden büyük beğeni topladı. Oğullarını Çanakkale Savaşı’na gönderen Avustralyalı bir çiftçinin savaşın ardından çocuklarını bulabilme arayışını konu edinen filmde Crowe, ilk kez yönetmen koltuğuna oturdu.

Türkiye’de ‘Son Umut’ ismiyle vizyona giren yönetmenliğini Russell Crowe’un üstlendiği ‘The Water Diviner’in galası ABD’de yapıldı. TCL Chinese Tiyatroları’nda gerçekleştirilen geceye filmin oyuncularından Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Bilgin katıldı.

Cem Yılmaz twitter hesabından kendine has üslubuyla heyecanını dile getirdi. Olga yok hüzünlüyüm Yılmaz, ”Bir, iki duyuyorum Hollywood rüyası diye. Uyumuyorsan rüya değildir. Gayet normal her şey. Abartmamak lazım” derken yakın arkadaşı Zafer Algöz ise ”Hocam Russell’a fazla yüz verme her an ayağını kaydırabilir” karşılığını verdi. Bunun üzerine şovmen, ”Olga burada değil hocam çalışıyormuş sette, bak yine bir hüzün geldi” dedi. Los Angeles’taki galada oyuncular gecenin konsepti olan ‘Black Carpet’ yani siyah halı üzerinde yürüdü. Aynı zamanda kıyafetlerini de siyahtan yana kullanan oyuncular ve davetliler, gecenin sonunda toplu fotoğraf verdi. 
Editör: TE Bilişim