İşte Benim Stilim finalinde yeni Yarışmacılar da ilk kez kameralar önüne çıktı. Yeni yarışmacılar arasında bol bol yabancı yer alıyor. Diyarbakır 'dan gelen güzel yarışmacı da öne çıkan isimlerden biri oldu. İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları: Elçin Kayadibi Şenel, Ezgi Ünal, Ceren Gündüz, Mihriban Akgül, Tümay Tali, Didem Ezgi Akın, Sima Şerafetoniya, Şilan Makal, Neda Poursaeid, Duygu Barazi, Sinem Umaş, Büşra Eyen Siral. Peki İşte Benim Stilim Duygu Barazi kimdir kaç yaşında nereli boyu ve kilosu kaç? işte o detaylar...

Tv8’de yayınlanan İşte Benim Stilim ’e konuk olarak gelen yarışmacı Duygu Barazi, Angelina Jolie'ye benzerliği ile herkesi kendine hayran bıraktı. Duygu Barazi İşte Benim Stilim 'de şaşırtan bir açıklama da yaptı. Duygu Barazi ünlü yıldız Angelina Jolie 'nin dublörlüğünü yapmış.

Öykü Sertel konuk yarışmacı Duygu Barazi 'yi konuşturunca günün sürprizi ortaya çıktı. Duygu Barazi Los Angeles 'da bir yemek sırasında ünlü yıldız Angelina Jolie ile tanışmış.

TURİST FİLMİNDE ANGELİNA JOLİE 'NİN DUBLÖRÜ OLDU
Ünlü yıldız Angelina Jolie , Duygu Barazi 'ye bir filminde dublörlük teklif etmiş ve o da kabul etmiş. Turist filminde Angelina Jolie 'nin dublörü olan Duygu Barazi filmin galasına da davet almış.

DUYGU BARAZİ KİMDİR?

33 yaşındaki Duygu Barazi, İstanbul’da yaşıyor. Angelina Jolie’nin dublörlüğünü yapan yarışmacı, İşte Benim Stilim’in 2. sezonun 22. bölümünde yarışmacı adayı olarak katılmış ve jürinin büyük beğenisini toplayarak 3. sezona katılmaya hak kazanmıştı. 
Editör: TE Bilişim