Son dönemin yeni ama başarılı aşk dizilerin biri de; Aşk Yeniden..İki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye...Hem gülüp hem de gözyaşlarına boğulabileceğiniz romantik komedi tadında bir dizi...FOX TV'nin şimdiden büyük bir izleyici kitlesi yakaladığı dizinin başrollerindeki isimler de bir o kadar başarılı.Sevilen dizi de 'Zeynep' karakterine can veren isim masumluğu, başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırlarıyla tanıdığımız Özge Özpirinçci.Peki bu güzel oyuncu hakkında neler biliyorsunuz? Özpirinçci'nin aşk hayatından oyunculuk kariyerine kadar bilmediğiniz herşey haberimizde...

İstanbul’da 1986 senesinde dünyaya gelen Özge Özpirinçci, reklam, sinema ve dizi oyuncusudur. Lise eğitiminde Öğrenci Değişimi Programı dahilinde 1 seneliğine ABD’ye gitmiş ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Bölümü üzerine eğitim görmüş ve mezun olmuştur. 2008 senesinde ilk oyunculuk deneyimi olan Cesaretin Var mı aşka dizisiyle gösterdiği başarı sayesinde dizi tekliflerinin ardı arkası kesilmemiş ve Kavak Yelleri, Melekler Korusun, Anadolu Kartalları, Al Yazmalım, Tatar Ramazan gibi çeşitli sinema ve dizi filmlerinde başarılı şekilde rol almıştır.

Oyunculuk konusunda kendini eğitimli olarak iyi yetiştirmeye çalışan Özpirinçci, özel yaşantısında da seçici davranmayı ve sürekli göz önünde bulunmaktan hoşlanmıyor. 12 Nisan 2013 tarihinde uzun bir ilişki dönemi geçirdiği Engin Altan Düzyatan ile nişanlanan güzel oyuncu, aralarındaki anlaşmazlıktan dolayı yollarını ayırmıştır.

Son olarak Fox TV ekranlarının yeni dizisi Aşk Yeniden ile karşımıza geçen Özge Özpirinçci, dizide Buğra Gürsoy ile başrolü paylaşmaktadır. Dizide sevdiği adamın peşinden Amerika’ya gidip, bebeğiyle ortada kalan Zeynep karakterini canlandırmakta ve Eğitim için Amerika’ya Giden Fatih’in ( Buğra Gürsoy ) umduğunu bulamadan Türkiye’ye dönerken karşılaşmalarından sonraki yaşantı ele alınmıştır. İlk bölümü ile seyircilerden tam not alan dizinin her yeni bölümü merakla bekleniyor. 
Editör: TE Bilişim