Aydın Aydın, Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna, sadece albümünü tanıtmak için geldi. Aracindan inip turku söylemeye başlayan Aydın Aydın' ın sıradışı albüm tanıtımı herkeste bir gülümseme oluşturdu. Hakkari' den İstanbul Boğaziçi'ne kadar uzanan yolculuk sadece bir albüm tanıtımına dikkat çekmek içindi. 'PIT PET' isimli albümünü tanıtmak için her yolu deneyen türkücü, garip kostümünün içinde tasarladığı albüm tanıtımını yapıp, yoldan geçenlere de albümünü dağıttı. PETMEN, adını verdiği garip kostümüne bürünüp, tanıtımını yaptığı albümü, en çok hayvanseverlerin dikkatini çekti.  Ve Boğaziçi Köprüsüne gelen polislerin uyarıları ile de tanıtımına son verdi. 

Hakkari de yaşayan ve aslen Hakkari' li olan ve bölgesinde ünlü olan Aydın Aydın;  köprüde PIT PET albümünü tanıtmak için neden böyle bir yol seçtiği de merak konusu. Hakkari' den Edirne' ye ve sonrasında da Boğaziçi Köprüsüne kadar uzanan yolculuğu boyunca; Aydın Aydın, bütün hayvanlarla çekilmiş klibini de oluşturdu. PIT PET; pet dünyasında ne kadar tutunur bilinmez ama, kendi çapında iyi bir duruma hakim olduğunu belirten türkücü, klibine ortak ettiği kuşlar ve bötü böceklerle çok mutlu görünmekte. 'PIT PET' albümüyle doğadan ve çevreden de özür dileyen Aydın Aydın; insanoğlunun her daim doğaya verdiği zarardan da bahsetti.

Yaptığı eylen içerikli albüm tanıtımı bitince de Boğaziçi Köprüsünü terketti. Yarın da saat 20,00 civarında, Esenyurt Belediyesi'nde albüm tanıtımını tekrarlayacak olan Aydın Aydın; bu sefer ne giyeceği de gündem de
Editör: TE Bilişim