Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Radyo Dumlupınar'ın 10'uncu kuruluş yılı nedeniyle düzenlenen Beyazıt Öztürk'ün davet edildiği söyleşi üniversitenin spor salonunda yapıldı. Üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi öncesinde öğrenciler 12 Mart 1969 doğumlu olan Beyazıt Öztürk için sahneye üzerinde mumlar olan bir yaş pasta getirdi. Öğrenciler, "Doğum gününüz 4 gün önceydi.Ancak Kütahya'ya gelmişken gecikmeli de olsa doğum gününüzü kutlamak istedik" diyerek pastayı Beyazıt Öztürk'e verdi. Öztürk, öğrencilerin söylediği şarkılar eşliğinde pasta üzerindeki mumları üfleyerek söndürdü.


Söyleşide öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları yanıtlayan Beyazıt Öztürk'ün yanına elinde siyah erkek ayakkabısıyla bir genç kız geldi. Adının Nesrin Sera Yosum olduğunu belirten genç kız Beyazıt Öztürk'e "30 Ekim 2010 yılında Kıbrıs Girne'de öğrenciyken canlı yayınınıza telefonla katıldım ve sizden kravatınızı bana göndermenizi istedim. Fakat siz de kravat sponsora ait olduğu için bana canlı yayın sonrası ayakkabılarınızı gönderebileceğinizi söylemiştiniz. Ve programdan kısa bir süre sonra söz verdiğiniz gibi Kıbrıs'a benim okuduğum Girne'ye kargo ile ayakkabıları gönderdiniz. Ben de bugün Kütahya'ya geleceğinizi duyarak Gediz ilçesinden ayakkabılarla birlikte buraya geldim. Ve bu anımı herkesle paylaşarak sizin ne kadar dürüst olduğunuzu söylemek istedim. Şu anda tek istediğim sizinle ve ayakkabıyla bir fotoğraf çektirmek" dedi.

Beyazıt Öztürk Nesrin Sera Yosum'un isteği üzerine ayakkabıyla birlikte fotoğraf çektirdi. Nesrin Sera Yosum, cep telefonuyla selfie yaparak Beyazıt Öztürk'ün, kendisinin ve ayakkabının fotoğrafını çekti.
Editör: TE Bilişim