6 aylık kaçışın ardından kıskıvrak bir operasyon ile yakalan Deniz Seki, hala unutulmadı. Uyuşturucu kullanma ve taşımaktan cezaevine giren Deniz Seki' ye vefalı dostlarından destek gelmeye devam etmekte. Sözlerini Deniz Seki'nin yazdığı Hayat İki Bilet şarkısına, ünlü dostlarından klip çekimi gerçekleşecek. Deniz Seki; uyuşturucu kullanmak suçundan aranmaktayken yaptığı albümüne, kardeşi sahip çıktı ve ünlü sanatçıların da içinde bulunduğu bir klip çalışması başlatıldı. 

Yaptığı hataların ceremesini çeken ancak bu durumu her seferinde inkar eden ve suçsuzluğumu ispatlayacağım diyen Deniz Seki, cezaevine girmeden yaklaşık 3 ay önce yaptığı İZ albümünün parçası olan Hayat İki Bilet parçasını, dostları klipleriyle seslendirecek. Deniz Seki' yi unutmayan dostları, bu davranışları ile ünlü sanatçının yanındayız ve destekçisiyiz imajı yarattılar. 

Deniz Seki' nin danışmanı Özgür Aras'ın başlattığı bu desteğe, Emel Müftüoğlu ve Demet Akalın' da dahil oldu. Tamer Karadağlı gibi bir çok ünlünün de bulunduğu klip çekimi çalışmaları pazartesi günü başlayacak ve Deniz Seki'nin kardeşi Serdar Seki de yönetmenliğinde rol alacak. 

Deniz Seki Hayat İki Bilet parçasında; kırık kandırılmış kalbinin, hiç bir zaman hayattan vazgeçmeyeceğini anlatıyor.

Editör: TE Bilişim