Gül Gölge Saygı, milli basketbolcu Kerem Gönlüm’ün eşi Elif Gönlüm’ü ‘Beni tehdit ediyor’ diyerek savcılığa şikayet etti. Polis, Elif Gönlüm’ün evinde arama yaptı.

Yakın arkadaş olan Gül Gölge Saygı ile Elif Gönlüm adliyelik oldu. Saygı, Elif Gönlüm'ü 'Beni tehdit ediyor' diyerek savcılığa şikayet etti. Ayrıca Saygı, Gönlüm'den gelen cep telefonu mesajlarını da delil olarak gösterdi. Savcılığın talebi üzerine, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri Elif Gönlüm'ün evinde arama yaptı. Polis, Gönlüm'ün bilgisayar ve cep telefonu gibi teknik cihazlarına el koydu.

Gönlüm, özel hayatın gizliliğini ihlal, hakaret ve tehdit suçlarından şüpheli sıfatıyla ifade verdi. Yayınların Elif Gönlüm tarafından yapılıp yapılmadığı ise araştırılıyor.

2 AY UZAK DURACAK
Avukatı Altın Mimir aracılığıyla İstanbul 8. Aile Mahkemesi'ne başvuran Gül Gölge Saygı lehine mahkeme 2 ay süreliğine koruma amaçlı tedbir kararı verdi. Bundan sonra Gönlüm, Gül Gölge Saygı'nın yanına yaklaşamayacak, iletişim araçlarıyla rahatsız edemeyecek.
Bu kararı ihlal etmesi durumunda hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak. Elif Gönlüm'ün avukatı Emin Canacankatan bu karara itiraz ettiği halde mahkeme itirazı kabul etmedi.

Gül Gölge Saygı ile Elif Gönlüm bir dönem çok yakın arkadaştı. 
Editör: TE Bilişim