Konserin başlamasıyla birlikte ise sahnede barış rüzgarı esti Türk sanat müziğinin yaşayan efsaneleri Muazzez Abacı, Bülent Ersoy, İnci Çayırlı, Mustafa Sağyaşar, Ayşe Taş, Neşe Can, Kutlu Payaslı, Ali Şenozan ve Zekai Tunca; önceki gün Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi.

Kuliste Muazzez Abacı'nın, hazırlıklarını bir türlü tamamlayamayan Bülent Ersoy'la tartıştığı iddia edildi. Ancak iki ustanın gergin anları konserin başlamasıyla tatlıya bağlandı. Ersoy ve Abacı'nın, üç yıl önce birlikte verdikleri son konser de olaylı geçmiş ve tartışmalar basına yansımıştı. Sahnede toplu olarak fasıl yapan efsaneler, sonra solo parçalar seslendirdi. Konser alanındaki boş koltuklar ise vefasızlık olarak yorumlandı.

'ÖLÜMLÜ DÜNYA, KAVGA ETMEMEK LAZIM'

Konseri izleyenler arasında Nilgün Belgün de vardı. Sanat müziği dinlemeyi özlediğini söyleyen Belgün; Ersoy ve Abacı arasındaki gerginlikle ilgili şöyle yorum yaptı: "Kayahan ve Nilüfer de senelerce küs kaldı. Ne oldu; ölümlü dünya. Bizim işimiz stresli; kavga etmemek lazım. Ne kadar kavga etseler de, bakın yine aynı sahnedeler."
Editör: TE Bilişim