Güzel Köylü dizisinin çekildiği Muğla’da bir eğlence mekanında önce bir garsonu tartakladığı ardından dışarı çıkarılmak istenildiğinde çalışanlara hakaret ettiği iddia edilen genç oyuncu Su Kutlu’nun dizi kadrosundan çıkarıldı. Olaya adı karışan 24 yaşındaki oyuncunun da polisi arayarak mekan sahibi ve işletmeciden şikayetçi olduğu öne sürülürken Kutlu sessizliğini koruyor. Güzel Köylü dizisinde Sude karakterini canlandıran Su Kutlu, bar çalışanlarıyla karakolluk oldu.

Olay, önceki gün gece yarısında Muğla il merkezinde bulunan bir barda meydana geldi. Geç saatlere kadar barda eğlenen Güzel Köylü dizisinin Sude’si Su Kutlu, iddiaya göre işletmenin kapanma saati olan saat 01.00’da dışarı çıkmak istemedi.

İÇKİSİNİ DIŞARDA İÇMEK İSTEDİ
Uyarılara aldırış etmeyen oyuncu, daha sonra elindeki içkiyi dışarıda içmek için almak istedi. Çalışanların buna izin vermemesine sinirlenen Kutlu, iddiaya göre garsona tekme ve yumruk attı. Kutlu, başka bir garson tarafından kolundan tutularak dışarı çıkarıldı. Kutlu, polisi arayarak darp edildiğini öne sürdü. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından sağlık kontrolüne götürülen Kutlu’nun alkollü olduğu ileri sürüldü. Daha sonra karakola getirilen Kutlu, işletme sahipleri ve çalışanlardan şikayetçi olduğunu söyledi.

İŞLETMECİ DE KUTLU’DAN DAVACI OLDU
Kutlu’nun iddiaları üzerine polis güvenlik kameralarının kaydını incelemeye aldı. İşletme sahipleri de kendilerine iftira atıldığı gerekçesiyle Kutlu’dan davacı oldu. İşletme sahipleri, “Burası 40 yıllık işletme. Burada kavga gürültü olmaz. Biz genç oyuncuya gerekli izahları yaptık ama alkolün de etkisiyle kontrolden çıktı. Bize hakaret etti, çalışanımızı tekmeledi, yumruk attı.

Su Kutlu kimdir?
Su Kutlu 1991 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. ETİ Reklam filminde oynayarak tanınmıştır. Daha sonra kendisine gelen dizi tekliflerini değerlendirerek bir çok televizyon dizisinde rol almıştır. Şu an star TV de yayınlanan Güzel Köylü dizisinde Sude karakterini canlandırmaktadır. Su Kutlunun oynadığı Diziler; 2012 Hayatımın Rolü (Amelya) 2013 Ali Ayşe’yi Seviyor (Nazlı) 2013 Çalıkuşu (Micel) 2014 Güzel Köylü (Sude)


Editör: TE Bilişim