Hande Yener, Antalya'da kaldığı otelin hamam bölümünü kapattı. Hamamın kapatılmasına sinirlenen bir müşteri içeri girince iddiaya göre ünlü sanatçıyı çırılçıplak gördü.
 
 
Antalya'da tatil yapan ünlü sanatçı Hande Yener, iddiaya göre kaldığı otelin hamam bölümünü kapattı. Hamamın kapatılmasına sinirlenen ve temizliği kontrol etmek isteyen bir müşteri hamama girince iddiaya göre çıplak olan Hande Yener'le karşı karşıya kaldı. Yener'in çığlığı ile neye uğradığını şaşıran müşteri hemen hamam bölümünü terk etti, kapıya güvenlik dikildi.
 
"DETAYLI TEMİZLİK LÜTFEN GİRMEYİNİZ" YAZISI ASILDI
 
Hürriyet'in haberine göre stres atmak için Antalya'ya gelen ünlü Şarkıcı Hande Yener, kaldığı otelin hamam bölümünü kapatınca ortalık karıştı. Sauna hizmetinden sonra hamamdan yararlanmak isteyen üyeler hamamın kapısında "Sağlık için detaylı temizlik lütfen girmeyiniz" yazısı ile karşılaştı.
 
MARATONCU İÇERİ DALDI
 
Pazar günü temizlik yapılmasına tepki gösteren maratoncu Kamer Durdu, içeride yapılan temizliği görmek isteyince olanlar oldu. Bir hışımla hamama dalan Durdu, iddiaya göre Hande Yener'i çırılçıplak gördü. Yener'in çığlığı ile neye uğradığını şaşıran Durdu, hemen hamam bölümünü terk etti.
 
"TEMİZLİĞE BAKMAK İSTEDİM"
 
Olayın hemen ardından hamam kapısına güvenlik dikilirken, Resepsiyon bölümüne giden ve olayı anlatan Durdu, Hande Yener'in hamamı kapattığı bilgisini aldı. Yaşadıklarını sosyal medya hesaplarında paylaştıktan sonra Hürriyet'e konuşan Durdu, şöyle dedi: "Pazar günü temizlik mi olur deyip içeri daldım. O an karşımda Hande Yener ve yanında bir kadını daha gördüm."
 


"HEMEN ARKAMI DÖNDÜM"
 
"Çıplak oldukları için hemen arkamı döndüm. Zaten o sırada çığlıklar yükseldi. Dışarı çıkar çıkmaz hamamın kapısına güvenlik dikildi. Yaklaşık 1 saat hamamı kullanamadık. İçerisinde avukat olan 4-5 üye daha Hande Yener'in hamamdan çıkması bekledi. Ünlü bir sanatçı ile böyle bir anımın olacağını 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi."
 
"HANDE HANIM OTELDE"
 
Hande Yener'in otelde olduğunu doğrulayan ve bu akşam 17.00'de ayrılacağını belirten otel yetkilileri, "Hande Hanım otelimizde dinleniyor. Ancak kendisi hamam bölümüne inmedi. Hamam da temizlik yapıldığı da doğru. Bu rutin bir işlem. Bunun dışında bir açıklama yapılmayacak" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim