Sivri dilliliğiyle tanıdığımız Hülya Avşar, bu günlerde gündemden düşmek bilmiyor.Oynayacağı ülkücü annesi rolüyle gündeme bomba gibi düşen Avşar, bir daha da gündemden inmek bilmedi.Ünlü sanatçıya tepkiler çığ gibi büyürken birden Avşar'ın MHP ile girdiği polemikle sallandı gündem.Tüm bunları takip etmeye yetişemezken bugün yine Hülya Avşar'ın iddiaları sözleriyle güne başladık. 

 Katıldığı sabah programında iddialı konuşmalar yapan Hülya Avşar, özel hayatından tutun iş hayatına kadar herşeyi anlattı.'Sabah Kahvesi' adlı programa konuk olan Avşar, özel hayatı ile ilgili samimi itiraflarda bulundu.

Hülya Avşar şunları söyledi: "Benim için en büyük kariyer annelik. Toplumu kadınlar toparlar. Anneler üzerine düşen görevi yerine getirecek. Kadın vezir de eder, rezil de eder. Her şeyi sevgiyle halletmemiz gerekiyor. Kadına şiddette en büyük neden cehalet. Bu konuya kadın odaklı bakmak gerekiyor." Çok planlı çalıştığını söyleyen Avşar, "Bir gün içinde ne kadar çok işim olursa o kadar verimli oluyorum. Akşam 6’ya kadar çalışırım. 6’dan sonra telefonlarımı kapatırım, asistanlarım dahi ulaşamaz. 6’dan sonra mutlaka zamanımı kendime ayırırım" dedi.

''AŞK ACISI YAŞADIM''

Siyasete girmeyi düşünmediğini belirten  Avşar sözlerini şöyle sürdürdü: "Sosyal medyada ve diğer mecralarda yazılanları ben okumasam da asistanlarım mutlaka bana ulaştırır. Yazılanlardan haberim olur ama herkese cevap veremem. Elbette herkesin yaşadığı gibi benim de pişmanlıklar yaşadığım, pes ettiğim zamanlar oldu. Ama herkes zaman zaman yaşıyor bunları. Çok duygusal olmamam gerektiği zamanlar oldu. Duygusallığım bazen pişmanlıklar yarattı. Dört duvar arasında ağlayarak hallettim çoğu sorunu. Aşk acısı yaşadım, mesleğimle ilgili başarısızlıklar oldu. Ancak bulunduğum konum benden beklentinin yüksek olduğu bir konum. Öncelikler benim için önemli. Önce kızım, ailem..."

"TÜRKİYE'NİN EN ZEKİ KADINIYIM"

"Yaşımla ilgili veya ilerde yaşlanmakla ilgili hiç sorunum yok" diyen Avşar " Her zaman çok mutluyum. Anı yaşıyorum. Hatta Oscar ödüllü filmlerde oynamak için daha yaşlı olmayı bile isterdim. Düşkün bir anne değilim, iyi bir anneyim. Birden fazla çocuğum olsun isterdim. Benim için Türkiye’nin en zeki kadını yorumlarını doğru buluyorum. Kendimi takdir ederim. Olayları lehime çevirme konusunda çok başarılıyım. Hırslı değilim ama azimliyim. Hırs insana kötü şeyler yaptırır ama azim insanın sadece kendi amaçlarına yöneliktir. Kendimi tebrik ediyorum. Kaya Bey’i çok seviyorum... İnsan olarak çok seviyorum. Biz hala aileyiz."
Editör: TE Bilişim