Yakın zaman içinde beyin ameliyatı geçirecek olan İbrahim Tatlıses' in , AKP milletvekilliği aday adayı olduğu haberleri bugün gündeme girdi. İlk milletvekilliği adaylığını 2011 yılında AKP den yana kullanan ünlü sanatçı, destek göremeyince bağımsız olarak yoluna devam etmişti. Tekrardan şansını deneyen İbrahim Tatlıses, önümüzdeki seçimlerde AKP' den aday olarak karşımıza çıkacak. Bu durumun gerçekliğini ise AKP Şanlıurfa İl Başkanı  Abidin Beyazgül ispatlamakta ve yaptığı açıklamalarda ise ' İbrahim Tatlıses, seçimlerde karşımıza aday olarak çıkacak ' şeklinde konuştu.

Ameliyet olmak için ABD' ye gitmeden önce; AKP Ankara İl Başkanlığında başvurusunu yaptığı söylenen İbrahim Tatlıses, bu seçimlerde Şanlıurfa halkının gözdesi olacağa benziyor. Şanlıurfalı ünlü sanatçı da bu kez adaylıkta kabul olacağa benziyor. 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Beyazgül, bu sene partilerine Şanlıurfa'da aday olmak için 300 e yakın sayıda kişinin başvurduğunu da açıkladı. Adaylar arasında İbrahim Tatlıses' in de olduğunu açıklayan başkan, kısa bir süre zarfında adayların kesinleşeceğini de belirtti. Ünlü sanatçı İbnrahim Tatlıses' te adaylığını koyduğunu zaten sosyal medya üzerinden halka duyurmuştu.
Editör: TE Bilişim