Geçtiğimiz ay ABD'ye beyin ameliyatı için giden ve Sibel Can'ın evinde kalan İbrahim Tatlıses'in 9 mart'ta beyin ameliyatı gerçekleşmişti.Daha sonra uzun bir süre uyanmayan ve sevenlerini korkutan İbrahim Tatlıses'ten nihayet iyi bir haber geldi.Hayati risk taşıyan ameliyatı başarılı bir şekilde atlatan İbrahim Tatlıses uyandığında ilk olarak annesini aradı.

Annesi ile kısa bir görüşme yapan İbrahim Tatlıses'in küçük kardeşi Hüseyin Tatlıses'ten ise şaşırtan açıklamalar geldi.İbrahim Tatlıses'in en küçük kardeşi Hüseyin Tatlıses, ağabeyinden gelen müjdeli haberi sosyal medya hesabı aracılığıyla böyle duyurdu:

"Annem biraz önce abim'le kısa bir telefon görüşmesi yaptı 'Aney ben iyiyim' dedi.. Annem çok mutlu bizler çok mutlu..Sevenlerinede haber vermek istedim..Dualarını esirgemeyen tüm sevenlerinden Allah razı olsun"dedi.

İbrahim Tatlıses için daha önce çeşitli etkinlikler yapan "Türkiye İmparator Grubu" bu defa, İstiklal Caddesi'nde Kur'an-ı Kerim dağıttı.

Kendilerini "Türkiye İmparator Grubu" olarak tanıtan yaklaşık 10 kişilik grup Taksim Meydanı'nda biraraya gelerek Kur'an-ı Kerim dağıtmak istedi. Ancak polis ekiplerinin engeline takılan grup İstiklal Caddesi'nde Kur'an-ı Kerim'leri dağıttı. 
Editör: TE Bilişim