Fenomen dizi ‘Kiraz Mevsimi’ dizisinin başrol oyuncusu Özge Gürel’le pazartesi başlayacak Mercedes Benz Fashion Week İstanbul için kameraların karşısına geçti.Güzel oyuncunun verdiği pozlar şimdiden gündemi salladı.Kısa sürede büyük başar yakalayan Gürel, verdiği bir röportajda da ilgiinç açıklamalarda bulundu.

Genç ve başarılı oyuncu Özge Gürel,kendi stil kanunlarından şöyle bahsetti:
Çok abiye, ağır giysilerden, payet ve dekolteden uzak dururum. En fazla sırt dekoltesi kullanıyorum. Mini etek-topuklu içinde kendimi rahat hissetmiyorum.” Gelin görün ki seçtiğimiz tasarımlar da mini şortlar, payetli elbiseler ve dekolteli tasarımlar. Üstüne, bol taşlı Louboutin’ler… “Neyse…” diyor “Kurallar kırılmak için…”

Abiye elbiseler yerine içinde rahat hissettiği kıyafetleri tercih ettiğini söyleyen oyuncu, Kiraz Mevsimi dizisinde giydiği abiye elbiselerin içinde eğreti durduğunu da belirtti.

MASKÜLEN TARZ DAHA SEKSİ

'Seksi' kelimesinin onun için ne anlama geldiği sorusuna ise Özge Gürel şu yanıtı verdi:

“Vücut formunu belli eden bandaj elbiseler bana seksi geliyor. Gerçi seksapel için elbise giymek de şart değil: Özensiz, ‘yapılmamış’ saçlar ve mürdüm rengi bir rujla, deri taytla da çok vamp olabilir bir kadın. Bilindik seksapelin dışında, o dağınık seksilik bana daha çekici geliyor. Beyaz tişört ve jean şort bana topukludan çok daha kadınsı gelir. Maskülen tarz daha seksi.”
Editör: TE Bilişim