BKM Mutfak oyuncularından Pelin Öztekin, Hülya Avşar'a verdiği samimi cevaplarla eğlenceli ve bir o kadar da sürprizlerle dolu bir program yaşattı.

Hülya Avşar’ın “Kiloyu normal birşey mi görüyordun.” sorusu üzerine Öztekin, “Aşık olduğumda 35 kilo verdiğim zamanlar oldu.” cevabını verdi. “Kilolu olmanın oyun hayatında seni engelleyeceğini düşündün mü?” sorusuna  “Kilolu şakalarıda yapıldı ama bir yandan bir prensesi de canlandırdım.” dedi.

Avşar’ın “Korkmadın mı ameliyat olurken” sorusuna ise güzel oyuncu ; “Çok korktum. Etrafımda olan kişiler olmaya başladı ameliyattan. Gerçekten artık sağlıklıyım, yürürken bunu hissediyorum. Nefes nefese kalmak yok, rahat hareket edebiliyorum. Bu saatten sonra yeni bir hayata başladım. Bu değişim benim için gerekiyordu, benim için 27 yaşında geldi” açıklamasını yaptı.

Kendine dair perde arkasındakileri gün yüzüne çıkaracak olan Pelin Öztekin, bu akşam 23.15'te Hülya Avşar Show'da.



PELİN ÖZTEKİN KİMDİR?

Pelin Öztekin, 1987 yılında İzmit'te dünyaya geldi. Tiyatrocu Rasim Öztekin'in kızı olan Pelin Öztekin, ilk ve orta okulu İstanbul'un Kadıköy ilçesinde Fenerbahçe'de bulunan Nurettin Teksan okulunda okudu. Ardından Fenerbahçe Lisesi'nde eğitimine devam etti. Pelin Öztekin orta okulun ardından Pera Güzel Sanatlar lisesinde tiyatro eğitimi almaya başladı. Ayrıca Fransa'da Ecole des Roches'de dil eğitimi aldı.

Lisenin bitmesinin ardından televizyona adım atan Pelin Öztekin, ilk kez 2005 yılında Hayat Bilgisi adlı dizide Demet karakterini canlandırdı. 2006 yılında BKM Mutak atölye oyuncuları arasına katılan Pelin Öztekin, bu süreçte Bir Demet Tiyatro'da değişik roller üstlendi.

2007 yılında organizasyonunu BKM'nin yaptığı Haldun Dormen'in yazıp yönettiği Hisseli Harikalar Kumpanyası'nda Şebnem karakterini canlandırdı.

Pelin Öztekin ayrıca BKM Mutfak ekibi tarafından hazırlanan ve televizyonda yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar'da çeşitli roller üstlendi.

Editör: TE Bilişim