Living for love (Aşk için yaşamak) isimli şarkısını seslendirmek için Armani tarafından hazırlanmış kırmızı bir pelerinle sahneye çıkan 56 yaşındaki şarkıcı, dansçıları pelerini hızla çekince sırt üstü yere düştü.

Kareografi gereği dansçılar tarafından çıkartılması gereken pelerinin bağcıklarının fazla sıkı bağlandığı ve kazanın bu nedenle yaşandığı öğrenildi.

Sert bir şekilde yere düştükten kısa süre sonra hemen ayağa kalkıp sahneye dönerek şovunu tamamlayan Madonna,ödül töreninin ardından Instagram’dan bir açıklamada bulundu.Düşmesine neden olan pelerinin bir fotoğrafını paylaşarak ve “Beni hiç bir şey durdurmaz. Aşk beni gerçekten ayağa kaldırdı. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.” notunu düştü.

Bir taraftan da sosyal medya Madonna'nın videosunu paylaşırken, ünlü müzisyene bir destek de Liza Minelli'den geldi. Minelli, resmi hesaplarında 'Biri bana arkadaşım Madonna'nın performans sırasında düştüğünü söyledi. Ama o, bu tip bir şey yapabilecek biri değil. Deneseniz de, Madonna'yı düşüremezsiniz!'
Editör: TE Bilişim