FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Aşk Yeniden'de başrol oynayan başarılı oyuncu Özge Özpirinçci, MBC4 kanalına konuk oldu.Dizi hakkındaki görüşlerinini dile getiren Özpirinçci, samimi açıklamalarda bulundu.

Dizi konusunda çok sevindiğini söyleyen güzel oyuncu,''Benim karakterimi başka birisi oynasaydı onu çok kıskanırdım'' dedi. Dizide oynadığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Özpirinçci, 'Zeynep' karakteri ben olmalıydım ki öyle de olmuş” diyerek Aşk Yeniden dizisinden son derece memnun olduğunu belirtti.

Arap emirliklerinde yayın yapan MBC4 kanalına konuk olan ve hem kendisi hemde oynamış olduğu yeni dizisi Aşk Yeniden hakkında sorulan sorulara samimi cevaplar veren güzel oyuncu Özge Özpirinçci, dizinin kurgusunu Amerikan usulü olduğunu söyledi.

Genç oyuncu her fırsatta Aşk Yeniden dizisinde olmaktan çok memnun olduğunu dile getirdi.Ve şunları ekledi:

"Bu dizide komedinin insanı aslında ne kadar rahatlattığını oyuncu ve izleyici olarak ne kadar önemli olduğunu gördüm. Aslında televizyona baktığınızda fazla komedi yok. Biz o kadar güzel bir aralık yakalamışız ki komedimiz de, dramımız da aksiyonumuz da var tempomuz hep yüksek. Oyuncu olarak benim için önemli olan şey reytingten ziyade biraz da sosyal medyadan aldığım mesajlar. Gerçekten telefonumun şarjı bitti dizi boyunca. Rol arkadaşım Buğra Gülsoy, mükemmel, beraber çalışması, sette vakit geçirmesi beklemesi karavanla sohbet etmesi her şeyi ile çok düzgün bir insan."
 
Editör: TE Bilişim