Uzun süredir akciğer kanserinden dolayı tedavi gören Atilla Özdemir samimi açıklamalarda bulundu.Sezen Aksu'nun bu zamanlarında kendini yalnız bırakmadığını söyleyen Özdemiroğlu bu konuda Minik Serçe'ye çok şey borçlu olduğunu söyledi.Aksu’nun sık sık arayıp sorduğunu söyleyen sanatçı, “Beni hiç yalnız bırakmadı. Evime gelir, dertleşiriz. Sezen’in yapısı böyledir. Konuya kilitlenir. Benim hastalığıma da kilitlendi. Hastalığım için elinden geleni yapıyor. Çok eski arkadaşımdır. Birlikte çok şarkılar yaptık” diye konuştu.

Muazzez Abacı ile beşik kertmesi olduğunu da dile getiren Özdemiroğlu, “Çocukken ben keman dersi almaya giderdim, Muazzez de şan dersi alırdı. O zamanlar ben 8 o ise 10 yaşındaydı. Yollarımız sonra ayrıldı. Hastalığım sırasında o da arayıp hatırımı soruyor ” şeklinde konuştu.

Şu aralar kemoterapi tedavisi gördüğünü söyleyen ünlü sanatçı, “Farklı bir tedavi yöntemi için yurtdışına gitmek istiyorum ama ücretini nereden bulacağımı da bilmiyorum. Ben öyle yardım konserlerini falan da sevmem. Yakınlarımdan borç alabilirim” dedi. 
Editör: TE Bilişim